Más is szokott járni pro ana oldalakra szörnyülködni,
vagy csak nekem van ilyen perverzióm?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nincs semmi étkezési zavarom, ettől nem is lesz, mert már évek óta rendszeresen olvasok ilyesneket ha éppen unatkozom. Mostanában munkahelyen szoktam ebéd közben, komolyan mondom még az étel is jobban esik mellette.
(Egyébként normális vagyok, még ha ebből nem is az jön le.:))
2012. jún. 5. 13:33
1/8 anonim válasza:
Az milyen? linkelsz egyet? Már kíváncsi lettem .. tudom buta kérdés de na:D Máshogy nem tanul a gyerek csak ha kérdez :P
2012. jún. 5. 13:38
2/8 A kérdező kommentje:
A kedvencem az a fórum amit "proana fórum" keresési kulcsszóra elsőnek kiad a google. (Direktben inkább nem reklámoznám, mert sokakra nagyon rossz hatással vannak az ilyenek.)
2012. jún. 5. 13:41
3/8 anonim válasza:
Hát, lehet én is visszanézek majd de ez borzalmas. Szerintem csak unatkozol. B@zd, most ez nem kellett. :S Tudom hogy betegség, de basszus.. Am. nekem úgy tűnik hogy csak társaságot keresnek. Még feldolgozom az olvasottakat..
2012. jún. 5. 13:50
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, gondolhattam volna, hogy valakinek ez sok.
Valamiért engem mindig is vonzott mindenféle deviancia. Én élem a kis normális, unalmas életemet, közben meg mindent összeolvasok, meg összenézek. :)
2012. jún. 5. 13:55
5/8 anonim válasza:
De amúgy egy sima fogyis oldalnak indult a kezdőlap alapján. És 2 év alatt mibe nem ment át:S Eszem megáll.. Bocsi, de még most olvastam ilyet először és kicsit megviselt:S Már az a csaj vagy nem csaj is kiakaszt itt, aki mindenhova azt írja hogy egyen a kérdező 600 kalóriát, mert neki annyi elég stb..
2012. jún. 5. 13:57
6/8 anonim válasza:
Én igen, régen azért, mert én is anorexiás voltam, most pedig, mert gyógyulok, és elszörnyülködöm, mit nem tesznek magukkal azok a szerencsétlenek. :(
2012. jún. 5. 14:03
7/8 anonim válasza:
Mikor hallottam valamilyen doksi filmben,hogy ilyen oldalakon arra biztatják egymást hogy ne egyenek,akkor kíváncsi lettem és beleolvastam.
Eléggé kiakadtam.Volt egy csaj aki írta,hogy tudja hogy beteg(mert kórházban is kezelték),de ennek ellenére annyira szeretne életében még egyszer 38 kiló lenni!O.o
Másik csaj 5 éve nem evett kenyeret.Az úgynevezett "fastoláson" akadtam ki a legjobban.Ilyenkor vízen kívül napokig mást nem visznek be a szervezetükbe.Szerencsétlenek.
2012. jún. 5. 14:57
8/8 anonim válasza:
ú, hűt molst megnéztem azt az oldalt, borzalmas :( remélem, rájön a családjuk és kapnak segítséget...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!