Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sulytartasnak belefer?

Ez sulytartasnak belefer?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem mert eveszavarom van es a szuleim szerint ma vegre normalisan etkeztem ti mit gondoltok szerintetek nem volt sok sulytartashoz?

Reggeli:2 palacsinta 2 fustli virslivel+ egy kave 1dl 1,5%os tejjel

Tizorai:20dkg cseresznye

Ebed: egy tanyer gulyasleves csak repaval, 2 kisebb gomboc toltott kaposzta

Vacsora: egy tojas feherje, 10 dkg turo, par szem eper es 2dl 1,5%os tej

Ez igy tenyleg egy normalis etkezes vagy ettol hizok? (mielott a palacsintara valaki szot emelne, ez ma csak azert volt, mert direkt nekem lett keszitve nincs belole rendszer...sot)

174/57

2012. jún. 4. 20:48
 1/8 De Puta Madre ***** válasza:
Szia! Ez így nem egy normális étkezés, sőt!! Kevés. Kevés a fehérje, és a szénhidrát is. HA kérdezhetem, mitől lett evészavarod? Úgy gondolod, hogy duci/kövér vagy? Ha igen, akkor nem a jó úton jársz, nem így kellene ezen változtatnod. Fel kellene gyorsítanod az anyagcserédet, és annak egy módja, hogy többet eszel. A tízóraid pl semmit nem ér, az 0. az egész napi kajádból a vacsorára evett tojásfehérjéd, meg a túró ért valamit. Egyél napi 1-1,5g fehérjét annyiszor, ahány kiló vagy. (57x1, vagy 57x1,5) A szénhidrátot meg kb 3x ugyanígy megszorozva, ha nem fogysz, akkor picivel csökkentve hetente.
2012. jún. 4. 21:16
 2/8 De Puta Madre ***** válasza:
Ja, és a szénhidrát az legyen vagy rizs, vagy krumpli, zab, a fehérjéd pedig hús, hal, túró, tojás. A virsli pedig nem hús!!
2012. jún. 4. 21:17
 3/8 A kérdező kommentje:

melyik resze nem vilagos h sulytartasrol beszelunk? anorexias voltam/vagyok es most probalnak visszaszoktatni normalis eletre mert NEM en is erzem hogy nem normalis egesz nap a kaloriakat szamolgatni es hogy mit eszem... csak ebbol allt az eletem tuledzettem magam gyakorlatilag semmi kaloria bevitellel megvontam minden magas szenhidrat tartalmu etelt (mint pl krumpli rizs kenyer zab akarmi) csak zoldsegbol vittem be valamennyit es feherjenek pedig csak halat, natur csirkemellett, tojasfeherjet es zsirszegeny turot voltam hajlando megenni szoval igen tisztaban vagyok vele, hogy mi lenne az extraszuper fantasztikus dieta a kerdesem meg mindig az, hogy ez belefer e egy sulytarto etrendnek (nem lesz ebbol rendszer a nagyszuleimnel voltam es ezert volt a reggeli es a nagylakoma ebedre) amugy itthon nekem csak tojas, csirkemell, tonhal, zsirszegeny turo es joghurt plusz zoldsegek allnak a hutoben.

Szoval meg tudna valaki valaszolni, hogy ez amit ma ettem beloheto e egy normalis ember etkezesenek vagy sem? Tul sok?

2012. jún. 4. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Milyen evészavarra tippelnek?

Ja, és a szénhidrát az legyen vagy rizs, vagy krumpli, zab, a fehérjéd pedig hús, hal, túró, tojás. A virsli pedig nem hús!!-> a töltött káposztában van rizs meg hús is.

Egy uzsit beiktatnék, gyümi legyen.

Szerintem ez fogyis étrend, viccet félretéve.

palacsinta: üresen 1 db 80-90 kcal (olajtól függ mennyi volt a serpenyőben) => 180 kcal

virsli => szintén 160-180 körül

tej: 50-55

kávé: 0 kcal, ha nincs benne cukor

cseresznye:126

gulyás: csak répa? hús, krumpli nem volt? szerintem 100-150 kcal akkor

töltött káposzta: 350-400 körül de sztem 350

tojásfehérje: 14

túró: 80-100

eper: kb. 15-20

tej: 110

----------------

1280 körül számolom.

de ha nem ettél és koplaltál akkor fokozatosan kéne emelni a kcalt nem hirtelen enni sokat mert az emésztőrendszerednek is sok lehet.

de amúgy kcalt tekintve fogyis.

több zöldséget ennék és tk kenyeret/barnarizst.

2012. jún. 4. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja most láttam írtál hogy ana vagy. Fokozatosan emelj kcalt, ne egyél hirtelen sokat.
2012. jún. 4. 21:37
 6/8 A kérdező kommentje:
uhh azt hittem hogy a toltottkaposzta legalabb ezer kaloria:O es hogy a leves is tobb akkor most megnyugodtam koszonom:)
2012. jún. 4. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:

A leves nem sok, a hús igaz vörös hús, de az se sok, a krumplinak is 90kcal/100 gramm a tápértéke. De ha csak répa volt akkor szinte sima "lé" amit megettél.

A töltött k. a mérettől függ illetve hogy milyen zsíros hús volt benne. Vagy többféle hús volt-e benne? A picire mondtam hogy 350-400, persze lehet neked más a pici mint nekem. Lehet hogy 500 volt (annál sztem tuti nem több, márcsak azért is mert én is voltam ana. pici adagokat igyekeztem enni mindig, szemmértékkel tudtam mennyit lehet) de ha 500 is volt akkor is 1380 egész napra a bevitel ami szintén fogyis.

Kitartás!

Mozogsz amúgy?

2012. jún. 4. 21:49
 8/8 A kérdező kommentje:

igen koszonom

a levesbol nem ettem meg csak a repat mar annak is orulnek hogy vegre eszem valamit :) a toltott kaposztaban pedig nem volt zsiros a hus es nagyon keves barnarizzsel volt keszitve :)

2012. jún. 4. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!