Ha ilyen teát ittam, lehet ettől jött ki gyorsabban?
Ittam szenna teát tegnap. Voltam éjjel is wc-n meg reggel is, de most délután (5 perce) is ki kellett mennem, viszont ki van zárva, hogy a tegnapi kaja jött volna ki délután belőlem, mert tegnap nagyon rohanós napom volt, kevesebbet ettem mint szoktam, és az a kevés kijött éjjel + reggel...
Ma ezt ettem:
9.00: zabkása, sok gyümivel
12.00: tk kenyér, sajt, paprika, paradicsom, ubi
Most voltam wc-n tehát háromnegyed 3kor... lehetséges hogy a zabkása meg a gyümi kijött már volna? Fájt a hasam előtte mikor éreztem hogy ki kell menni. A szennától éjjel + reggel is görcsölt vagy úgy fájt :/
ui.: nem szennával próbálok fogyni! A kérdést csak azért raktam ide, mert az étrendem rostos, fogyis, súlytartó kajákból áll főleg, és a teákkal kapcsolatosakat itt szokták megkérdezni.
Ha stresszes időszakom van (vizsga, tanulás... érettségi) akkor székrekedéses vagyok. ismerem az összes praktikát: szilva, aszalt gyümik, útifű maghéj, minden
de kb. 1-2szer egy hónapban szoktam inni egy szennateát ha nagyon nem jönne ki :/ a szenna sokszor nagyon sokat segít! Arra válaszoljatok kérlek hogy hatással van-e a mai kajámra akkor is, ha TEGNAP ittam a teát? lehet hatása több napra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!