Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma reggel ettem egy diós...

Ma reggel ettem egy diós búrkiflit. Nagy baj?

Figyelt kérdés

A súlyomhoz 1400kcalt kéne ennem naponta, a fogyáshoz 1000kcal körül, és én napi 800-900-at eszek meg. 150cm, 68kg vagyok, nem szabad sportolnom, csakaz étrenddel próbálok fogyni.(január óta, 64kgról kedtem, híztam 4kg-t, és a hasam 92cmről lement 86cm-re, és mellé 1,5 cmt nőttem, mert 149 voltam, most 150,5 vagyok))

Reggelire volt itthon péksüti és nem tudtam ellenállni.

Most mi lesz? Kb menniy kcal lehet ebnne? (180g volt)

2012. jún. 2. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyelj, a testünkben rengeteg dolog zajlik le, a szervezeted állandóan dolgozik. Ha te is dolgozol, fizikai munkát, akkor éhesebb vagy, mert energiára van szükséged.

Tudod, mikor valaki vizsgázik, akkor előtte bekap pár szőlőcukrot. Ezt azért teszi, mivel :a szőlőcukornak, más néven dextróznak magas a glikémiás indexe, ami azt jelenti, hogy nagyon gyorsan felszívódik. A szőlőcukor hihetetlenül gyors, pár másodperc alatt felszívódik. És szerintem tudod, hogy az idegsejtek működése rendkívül energiaigényes! Így tudsz jobban gondolkodni, hogy energiát kap az agyad.

És például megfigyelheted, hogy a szoptató édesanyák könnyebben fogynak. Azért, mivel maga a nő szervezetében ekkor lejátszódó folyamatok is hatalmas energiákat használnak fel. Minden dolog ami történik benned az energiaigényes. Az, hogy légzel, hogy ver a szíved, hidrogén-kloridot termel a gyomrod..minden!

1200 kcal alatt éhezik a szervezeted. 1200 kalóriára, energiára van szüksége a szervezetednek, hogy működni tudjon. Ne tedd ezt magaddal. Van rajtad 28 kiló felesleg, azt 28 hét leadni. Az rengeteg idő, annyi idő alatt teljesen tönkreteszed magad. 800 kalóriát enni öngyilkosság.

Nem a mai napi reggelidtől fog múlni a fogyókúrád, ez semmiben nem befolyásolja, maximum 300 kalória lehetett. Így még simán tudsz enni 900 kalóriát mellé.

Ha esetleg elfogadtad amit írok, akkor szívesen összeállítok neked egy egészséges, rost és fehérje dús, lassan felszívódó szénhidrátokkal teli étrendet. Csak írj.:)

2012. jún. 2. 17:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Irtam. Hany eves vagy?
2012. jún. 2. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Kb. 280-330 volt mérettől függően.

Simán ehetsz még túrót, tejterméket (sovány) sovány husit, zöldséget!!

2012. jún. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!