Jövőhéten a húgom osztályával kirándulni megyek termál fürdőbe. és szégyenlem az alakom. Bőröm meg van húzódva, mert hirtelen fogytam. és hormon zavaros vagyok ezért a hasam "szőrös". Mit tehetnék hogy megoldjam és jól tudjam érezni magam? ://
Nem a súlyommal van a problémám...és nem is a hasammal (gyanta és fix 100%)
Csak a térdemnél a hajlat...a gyors fogyástól meg van húzódva...és ráadásul olyan mintha harisnya lenne rajtam mert mikor 3/4-es nadrágban voltam akkor leégett a lábam. és hiába napozok térden felüli rövid nadrágban akkor sem barnulok tovább... Tudom kicsit hülyén hangzik...már sokszor én sem nagyon tudom hogy mi is az igazi "nagy" problémám...:// :S
Akkor minek mész velük, ha nem jól fogod érezni magad, hanem ezen pörögsz?
Amúgy meg a kutya nem fog veled foglalkozni. A hasadat megoldod, vegyél fel egyrészes fürdőruhát, gyantázz, stb.
A lábad: a bőr a nők 99%-ának ilyen egy bizonyos életkor után. Szokd meg. A lebarnulás: aki nem jár szoláriumba, azoknak június legelején jellemzően nincs gyönyörű, egységes csoki színűk. Nem leszel ezzel sem egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!