Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem kb 4-5000 kcalt....

Megettem kb 4-5000 kcalt. Ilyenkor mire számíthatok?

Figyelt kérdés
csomó szénhidrátot meg mindent...barnakenyér(2 barna rozsos zsemle,fél magvas gyökérbagett) sok méz,zabkása,tej,egy tejberizs(230 kcal),250g zsírszegény túró,meggy,joghurt(kb.270 kcal) egy müzliszelet 66kcal,csirke tökfőzelékkel,abonett,étcsoki(200 kcal)stb...+4 kg van rajtam és 2 cm a combomra:( ez ha visszaàllok diétázni és sportolni kb mennyi idő alatt megy le?:(( 1-2 hét múlva jól kellene kinéznem :(( telljesen kétségbe estem

2012. máj. 31. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
ez mind beléd fért? gratulálok!! semmi bajod nem lesz tole, holnap igyál valamilyen gyógyteát ami kicsit megmozgatja a beleidet, vagy tornázz az is segít és maris konnyebb leszel.
2012. máj. 31. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem ez nincs meg 4000. A fozelek, csirke nem sok. A baj a cukor. Ha reggel etted akkor egy reszet biztos lemozogtad.

1 nap kilenges nem sok ha eddig dietaztal. De ha mindennap ilyen volt az etrended, valtoztass.

2012. máj. 31. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:
nem ettem cukrot:) èdesítőszert használok.max a tejberizsben volt..lehet nem volt 4000 nemtudom..:/ remélem tényleg nem ..köszi akkor majd mozgok.egyébként heti 5-6x járok futni egy órát
2012. máj. 31. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!