Ez hatásos volt ma fogyás, formálódás céljából?
Minden héten futni szoktam 5*1 órát. De azt javasolták itt többen hogy iktassak be heti 3 súlyzós edzést is. Mivel már csak 2-3 kg-tól kell megszabadulnom ahhoz hogy feszes testem legyen, de a futástól löttyedt lettem, mert nincsenek izmaim. Vagyis vannak de nem túl sok :D
Nem igazán tudom hogyan is kellett volna nekiállnom a súlyzós edzésnek.
Így csináltam:
6-10 perc bemelegítés
20 perc aerob mozgás
40-45 perc súlyzózás két 3 kg-os súlyzóval Fenékre, belső combra, combra "gyúrtam". szoktam eljárni aerobicozni és onnan lestem a mozdulatokat.
És utána természetesen nyújtás.
Ez a felépítés így jó vagy egyből durr bele bumm kellett volna már súlyzóznom, és ki kellett volna hagynom az aerob részt?
Minden tanácsra kíváncsi vagyok! Köszönöm!
23/l
Köszönöm a válaszokat!
Lehet hülyeség, de abból indultam ki, hogy a 20-25 perc aerob beindítja a szervezetemet, a zsírbontás folyamatát, így hatásosabb lenne a popsira stb-re való edzés.... De ez személyes elképzelésem volt nincs jártasságom az izmok világában. Mindössze annyit tudok hogy sok fehérje kell hogy ne épüljön le.
Aerob-súlyzós dolgot akkor ezentúl külön napokra teszem. De lesz hatása egy súlyzós edzésnek szálkásító diéta mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!