Mit gondoltok? Árt/nem árt? Vagy csak nem szükséges?
15/f vagyok és kondi mellett szeretnék szedni Amino ST 2300-at és L-karnitint. Káros, nem ajánlott, nincs rá szükségem??
Előre is köszi a válaszokat!
Azt gondolom, hogy 15evesen MESSZIRE keruld el ezeket!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg fejlodo korban vagy, NORMALIS taplalekbol, zoldseg, gyumolcs, magok tessek beszerezni a szukseges dolgokat es ne ilyenekbol!
Komolyan mondom!!!
En elmultam 34, fel eve nyomom kemenyen a sportot es csak mostanaban kezdtem utana nezni, hogy mivel segithetnem elo a sportot, de probalom, hogy csak a legminimalisabbat szedjem. Majd ha elmultal 18-20, akkor visszaterhetunk erre.
Addig tessek minden nap 3-4 fele zoldseget megenni, lehetoleg nyersen, ha ugy nem megy, akkor parolva, de nem fozve.
Sok gyumolcs, rengeteg folyadek (viz!) es csoki/csipsz/kola elkerulese. Persze heti 1-2x becsuszhat az is, de torekedj inkabb az egeszseges etkezesre es tobb eredmenyt ersz el a te korodban, mint ezekkel az izekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!