Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi ideig ugrókötelezzek...

Mennyi ideig ugrókötelezzek hogy hatásos legyen?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, hallottam hogy hatásosabb mint a futás! de hány percig csináljam egy nap??? :)
2009. jún. 28. 23:53
 1/7 anonim ***** válasza:
40-45 perc.
2009. jún. 29. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Addig, amíg el nem fáradsz.
2009. jún. 29. 01:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Az első válasszolónak köszönöm szépen :) , a másodiknak csak annyit, hogy k*rvára vicces vagy, remélem a te kérdéseidre is ilyen IQ light válasszok fognak érkezni!;)
2009. júl. 1. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

A második válaszoló vagyok, aki k*rva vicces!

Köszönöm a dícséretet. Az én kérdéseimre nem jönnek light válaszok. Tudod, jobban szeretem a cukros dolgokat.

Amúgy pedig egy nagyon frappáns választ adtam. És teljesen igaz. Addig ugrókötelezz, amíg el nem fáradsz. 1-2 óránál többet egy átlagos ember úgysem bír.

Amúgy is miért ugránál csak 40-45 percet, ha 60-at is tudnál.

Hol ebben a logika??

2009. júl. 2. 00:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó de szerinted egy 100 kg-os ember bír 60 percet??? jó "lekopogom" én 68 kg Vagyok de itt másokra is gondolni kell, hisz nem csak nekem adsz erre választ hanem másoknak is hisz ez egy közösségi oldal biztos volt már olyan kérdés amit nem te tettél fel de számodra is hasznos információkhoz jutottál az arra kapott válaszokból!No mindegy!Azért köszi! :) SZijjja!
2009. júl. 2. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
70%

Megint a k*rva vicces!

Azért írtam azt, hogy "addig, amíg el nem fáradsz"!

Mert, ha egy 100 kg-s ember 10 percet tud, akkor annyit csinál. Mert nem valószínű, hogy 40 percet fog ugrálni.

De, ha te a 68 kg-dal bírsz 60 percet, akkor miért ne ugrálnál annyit?

Na minegy.

Azért jó volt beszélgetni! :)

Ciaó!

2009. júl. 3. 01:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Jól van tök mindegy :D elvagyunk az biztos :)
2009. júl. 3. 04:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!