Napi hány felülést kéne megcsinálom és milyen típusút ha izmos/lapos hasat szeretnék ( főleg az alsó hasizmomat szeretném szálkásítani)? és napi hány kcal-t ehetek? 15/L
nem kcal-ban kell mérni a tápanyag bevitelt, hanem gramm szénhidrátban. diétánál 2g/testsúlykilógrammal kell kezdeni, és ezt csökkenteni ha nem fogysz.
a felülést zsírt nem éget, csak izmot épít, azaz nem fog látszani a kockás has, mert a háj eltakarja.
zsírt égetni csak diétával és/vagy mozgással lehet.
Általában tempós gyaloglás vagy kisebb intenzitású mozgás megfelelő erre, de huzamosabb ideig (30perc< ) kell végezni.
na menj aludni :)
Szegénykém :) Senkisem írt felüléstechnikákat, mindenki csak leszólt. ( de nagy igazságokat írtak:)
Szóval a legjobb ha beszerzel pár DVD-t (vagy letöltöd:) vagy kazetátt, abban mindíg lehet találni jókat!
Technikák:
Nah, hogy legközelebb tudj aludni este és ne ezen forogj alvás helyett :D
Amúgy próbáltam leírni technikákat, de belezavarodtam, elolvasgatni sem jó, ahogy így rákerestem, nem minidg egyértelmű h mit kell csinálni, télleg a legjobb az ha látod és csinálod a csajszival/csávókával együtt
Én Cindy Crawford-ot szeretem a legjobban, kellemes a zene alatta (nem úgy mint Norbi idióta diszkózenéje ami csak felidegesít), Nem dumál ritmusosan énekelve mint az az idióta bíróica akinek a tangás-pucsitós gyakorlataitól rosszul vagyok, ráadásul szinte azok a gyakorlatok vannak benne mint Cindynél és Radu (N.Y. leghíresebb fitness szakértője) tervezi a programokat bele
Én a Pilatesre esküszöm, könyvből is meg lehet tanulni (én Ellien Hernan Pilates-könyvét használtam, a Tantusz sorozatból), és pont azokra a hasizmokra koncentrál, amiket a hagyományos felülés nem erősít.
Először is: ne nyújtott lábbal csináld, mert az árt a gerincednek! Húzd fel a talpad, nyomd a derekad a talajra, és úgy csinálj felüléseket (igazából csak a lapockád emelkedik fel). Az alsóhasat jobban erősítik a csípőemelő gyakorlatok, vagyis hanyattfekvés, láb derékszögben a levegőbe, és a hasizmod megfeszítésével emeld a hátsódat!
Sok sikert!
Utolsó válaszolónak:
-nah:D legalább megtudtad fogalmazni, ezeket csinálom énis :)
Szasz haver.Én igazából.Sovány vok. 13 év 172cm 41-45kg.
De napi 250-et minimum megteszek. részletekbe:125-125(mindennap 250 két részletbe)Ha úgy érzem akk egy nap pihenés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!