Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Schobert Norbi-s edzéstervek,...

Schobert Norbi-s edzéstervek, ételek, stb. jók?

Figyelt kérdés

2012. máj. 16. 19:53
 1/10 anonim válasza:
0%
szerintem hülyeség, szimplán nemértett máshoz és csak ezzel akart híres lenni.
2012. máj. 16. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem hatásos! -10kg-nál járok, még szeretnék 7et leadni! Úgyhogy szerintem próbáld ki! :)
2012. máj. 16. 20:11
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Nem értett máshoz??? Miért kellene mást csinálnia, ha ehhez viszont ért? Nézd már meg, mire vitte és hány ember lett általa,miatta egészségesebb. A hozzád hasonló irigyeknek azt szoktam mondani: csinálják utána.
2012. máj. 16. 20:17
 4/10 anonim válasza:
16%
teszek rá:) zenészvagyok megvan a magam dolga:) csinálja utánam ennyi!
2012. máj. 16. 20:27
 5/10 kakaós bögre válasza:
na.hány ember lett tőle egészségesebb?!
2012. máj. 16. 20:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kapásból tok 10 embert a környezetemben, aki vele fogyott le! És ugye ha valaki elhízott, az nem naon egészséges, legalábbis hosszú távon nem! Úgyhogy, én örülök neki,hogy van Magyarországon egy olyan házaspár aki tudott adni valamit, amire egyre inkább szükség van, mivel egyre több az elhízott ember! Általuk szerettem meg a mozgást is! Iskolás koromban mindig felmentett voltam tesiből,mert utáltam! Ha lett volna egy olyan tesi tanárom mint a Réka vagy a Norbi,nem kellett volna diétába kezdenem....
2012. máj. 16. 20:47
 7/10 laci911 válasza:
HA mestesçges cukrot akarsz be vinni akkor rajta fçrfiaknál vagy here rßkot vagy sperma apadást okoz inkâbb vegyçl egy jó fehçr teát meg sokat fuss abban nincs semmi mçreg .
2012. máj. 16. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt pénzem ilyen olyan szar norbis kajákra, én letöltöttem a DVD-jét, és arra kezdtem el tornázni. Nekem sokat segített a fogyókúrám elején.
2012. máj. 16. 21:30
 9/10 anonim válasza:
lefogyás nem egyenlő az egészséggel.. aztmeg pluszba birom hogy ilyen 50 kilós emberek akarnak lefogyni.. de hova? istenem eza világ... már a lélek semmitse számít..
2012. máj. 17. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
A módszer működik, én fogytam vele, amikor magamnak főztem. Nem akartam annyit főzni, ezért ebédre rendeltem tőle kaját. 1 hónap = 2 kg hízás. Nagyon magas az ételek kalóriatartalma, és nem igaz, hogy csak a szénhidrát hízlal, a zsír nem... A zsír is hízlal!
2012. máj. 26. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!