Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek és melyík torna DVD-jét...

Kinek és melyík torna DVD-jét válasszam?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos manóm, így nem tudok elmenni futni. Terhességem előtt rendszeresen futottam, ez most nagyon hiányzik. Sajna elég sokat híztam, és eléggé eltunyultam. Kinek, és melyík torna DVD-jét ajánlanátok nekem. Olyasmit szeretnék ami kezdőknek való, megmozgat, de nem olyan nehézségi szintű hogy depibe essek a sikertelenségtől!
2009. jún. 26. 21:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. jún. 27. 21:36
 2/3 anonim válasza:

szia

én a terhesség utolsó napjáig tornáztam-és 2 hónaposan már mentünk megint-elötte otthon óvatosan elkezdtem.ha nem szoptatsz,akkor elvileg lehet futni.nincs,aki vigyázna a babára egy órára?akár este is lehet..vagy nézz a környéken egy jó klub-ot,ahova viheted a babát is-és te is tudsz mozogni-ha pesti vagy,irok egy jó helyet,csak nem itt akarom...

egyébként sztem a Rubint Réka nagyon jó-annak van baba-mama tornája is.a többi elég nehéz,de jó.-és le is lehet tölteni,akkor még költeni sem kell rá.de én inkább ajánlom,h menjetek közössége,a baba is nagyon élvezné-ha van rá mód..

2009. jún. 28. 20:54
 3/3 anonim válasza:
58%

Tracy Anderson. Ő simán a legjobb, nem Rubint Réka meg társai. Fárasztó edzései vannak, és előfordul utána, hogy napokig izomlázad van, de nagyon eredményes, tényleg. A megfelelő étrend mellett (nincs szénhidrát, ásványvíz van, fehér húsok meg zöldségek) nem csak fogyaszt de formál is.

Van a Mat Workout DVD, és a Dance Cardio Workout DVD. Mindkettő isteni. Sok sikert!

2009. júl. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!