Megkockáztassak egy második vetélést? Melyiket válasszam - Aviva torna vagy hormontabletta?
Szia.Sajnáom a történteket, veled tudok érezni, nekem is volt két vetélésem.
Én az AVIVA tornát nem isemerem, lehet hogy az is jó.De szerintem ne utasítsd el ha doki gyógyszert írna fel, árani nem árt.Én is, meg sokan mások is szedik, segít megtartani a terhességet.Én Duphastontn szedtem,és most 27 hetes terhes vagyok.
Szerintem menj vissza konrollra, és beszéld meg a dokiddal hogy mikor lehet újra próbálkozni.Általában 3 hónapot szoktak javasolni, regenerálódásra.
Sok sikert neked.
Szia!
Sajnálom ami történt!
Ezek szerint missed ab-od volt?
Szerintem mindenképp menj vissza kontrollra, és a tornát is kezd el.
Főleg ha hiszel benne, ártani nem fog.
Egyébként ha a doki nem mondta, hogy várj több hónapot, szerintem rápróbálhattok.
Nekem januárban volt missed abom, utána kb 5 hét múlva jött meg, elmentem, kontrollra, és azóta terhes vagyok megint.
Számításaim szerint 10 hetes, de állítólag csak 8, hát nem vagyok nyugodt. Szerdán voltam uh-on, szívhang ok, meg előtte is ok volt, csak remélem a doki elmérte a méretet és minden rendben lesz.De jövő héten megint megyek hozzá (ki fogom harcolni az uh-ot).
Köszi a válaszokat! Jó ezt megbeszélni olyanokkal, akik átérzik a helyzetet. Persze mindenképp visszamegyek és azt hiszem a félelmem nagyobb, minthogy megkockáztassak még egyet... Szedem, amit felír, meg csinálom az Avivát, ártani biztos nem fogok velük. Csak remélem, hogy nem kell hónapokat várni, mert anno azt mondták, hogy 3 hónapot kell. Igaz, még csak a fele telt el. Nah majd meglátjuk.
Jó egészséget nektek!!
Mindenkepp menj vissza,nekem is volt ketto es most megint babas vagyok 9 hetes felek is egy kicsit en is,varom mar hogy tul legyek a kritikus idon.En szedek duphastont napi 3*1.
ha irnak fel neked is majd kezd szedni mert ez magzatvedo tabi.A babavarassal ne varjatok tul sokaig eleg 1-2 mensi es proba ujbol mert a szervezeted meg nem felejtett.Minden rendben lesz?
Miert ment el a babad,vereztel?
Elnézést, nem olvastam végig, csupán a fő kérdést.
Sajnos a hormon tabletta!
Vetélésnél meg aztán végképp.
Nem szabad kockáztatni.
Makk egészséges voltam, de hosszú évekig sokat stresszeltem és most is. Csupán ez teljesen tönkretette a hormon háztartásomat, a menstruációmat, peteérésemet, az életemet...
Már csak gyógyszerrel tudok teherbeesni! Ha tudok még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!