Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel/hogy egyem a zabpelyhet,...

Mivel/hogy egyem a zabpelyhet, hogy némi élvezeti értéke is legyen?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 16:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Birchermuesli. Áztasd be, reszelj bele utána almát, mazsolát, diót, és tegyél rá natúr joghurtot (vagy gyünölcsöset,mindegy, de joghurt nélkül is jó) Ha nem fogyózol,mézzel még fincsibb.

De szoktam reggelire csak simán megfőzni is, kakaóporral, vagy bármilyen gyümölccsel.

2009. jún. 26. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
aszalt gyümik és kicsi csoki kockák..:)
2009. jún. 26. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csokis fehérjeturmix-al, vagy joghurttal. A csokika, mézecske, aszaltszilvácska már nem igazán diétás!
2009. jún. 26. 16:26
 4/8 Krisz85 ***** válasza:
Mivelezt reggelire kell, kockázz bele gyümölcsöt, pl. banánt, és két deci tejjel öntsd le az egészet, olyan mint egy desszert, ennél nem kell több reggelire, tej helyett nyomhatsz rá tejsavófehérjét is !
2009. jún. 26. 16:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2009. jún. 26. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:

Én natúrban szeretem a legjobban :O:O

Én tej, vanília rúd darabka, és édesítő. Én így egyszerűen imádom :D De még natúr is, szárazon.

2009. jún. 26. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kenyér helyett eszem, kb. ugyanannyi mennyiségű vízzel és fűszerekkel (fokhagyma, só, bors, curry, köménymag, zöldfűszerek... ahogy tetszik) keverem össze és háromszöges szendvicssütőben kb. 15 percig sütöm. Tök jó szendvicseket lehet belőle csinálni! Édesen is lehet, fahéjjal-mazsolával pl.
2009. jún. 28. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Ezek de jó tippek!!!:O:O Köszönöm, én kipróbálom!

Annyi kérdésem lenne, hogy a víz hideg, vagy meleg amit hozzáteszel? Tehát hogy valamennyire megdagasztod, mielőtt sütöd?

2009. jún. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!