17 éves vagyok,178 cm és 58 kg. Hogyan tudnék lefogyni a legkönnyebben 4-5 kg-t? Segítség!
Szia:) Én is 4-5kg szeretnék leadni. Eddig ezt csinálom és nekem bevált: Reggeli egy dl tej benne 20-25gramm zabkorpa(Tejet 1 percig melegítem majd bele teszem a cukrot és a zabkorpát majd gyorsan össze kell keverni nehogy csomós legyen)(egy teáskanál cukrot tegyél bele, én nyírfacukrot használok mert sokkal egészségessebb igaz h drágább is 1kg 2000ft de jóval kevesebb benne a kcal [kristálycukor 100g /400 míg a nyirfacukor 100g ban csak 240 kcl]
tízorai: 100-150 gramm eper vagy 2 narancs vagy alma esetleg egy babán.
Ebéd: Általában csirke husi 150gramm salátával vagy párolt zöldséggel.
Uzsi: Ananászlé 2és fél dl.( én úgy szoktam meg csinalni hogy lefacsarok egy ananászt az kb fél liter vagy kevesebb és azt iszom két napig) DE helyette ehetsz egyéb gyümölcsöt is:)
Vacsi: Egy kis túró vagy sajt
Ja és hetente 5 x elmegyek 5 km-ert futni.
Remélem tudtam segíteni.:) Amugy 18/L 176cm 57kg.
59 kg ről indultam de kb egy hónap alatt sikerült leadnom 2 kg :(:S persze azért mert volt amikor (Elég sokszor bűnöztem:) ) és persze akinek kevesebb a súlyfeleslege ,annál lassabban indul be a fogyás:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!