Mi lenne az én ideális testsúlyom?
Figyelt kérdés
2 Méter magas vagyok és kb. 110kg(ez a mostani állás).
Sok lány azért nem akar velem járni, megismerkedni, stb... mert csúnya vagyok meg kicsit testes is. Szoktam járni kondizni is, csak attól félek, hiába leszek soványabb meg izmosabb, akkor sem lesz több esélyem 1 csajnál, többnyire azért, mert nem nézek ki annyira jól, és köztudott, hogy ma már szinte minden lánynak jóképű pasi kell. Köszi a válaszokat
16/F
2012. máj. 13. 15:01
1/3 anonim válasza:
Ha valaki szeret nem a külsődért : )
egyébként mivel nagyon magas vagy sosem leszel kis sovány alkat : )
ha fogyni szeretnél kondizz többet, figyelj oda az alakodra. Köztudott a mostani csajok a kigyúrt izomagy pasikra buknak, szal akkor gyúrj és lessz csajod : )
14/L
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, amúgy hova valósi vagy? :)
2012. máj. 13. 15:15
3/3 anonim válasza:
ha jó a kajád + jól edzel lesz csajod, amúgy nem kell ezen kattogni majd az élet elintézi sokan túlblamázzák ezt a témát holott csak beszélgetni kell, és majd csak kialakul, amúgy meg nincs ideális testsúly a bmi szerint túlsúlyos vagyok 178 centisen és 85 kilósan holott 10% körül van a zsír % om, de ne izgulj idővel sokat fogsz tapasztalódni kommunikáció terén ami egyenes út a nőkhöz:D de itt van 2 zseni tipp: művelődj,tanulj sokat csinálj karriert, mellette vedd komolyan az edzést mellette kajálj úgy ahogy a nagy könyvbe meg van írva(sárga kapszula):D ne csak "nyárra kigyúrom magam" című díszb*zi legyél és akkor nem lesz gond 22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!