Akkor most felülésezéssel lehet fogyni vagy nem?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 20:53
1/9 anonim válasza:
Fogyni nem lehet a felülés a hasizmaidat erősíti attól még h izmos erős hasizmod van lehet rajta úszógumi.
Inkább kardió edzéseket csinálj, fuss vagy6és bicikliz.
2/9 rémuralom válasza:
Zsírból felüléssel nem fogysz. A hasizmod erősödik tőle valamicskét a zsír alatt, de amíg a háj ott van, addig semmi eredményét nem látod a felülésnek - legfeljebb annyit, hogy egyre többet tudsz belőle megcsinálni. Fogyáshoz diétázni kell meg futni, biciklizni stb.
3/9 anonim válasza:
Lehet!! Napi 10.000 db -tól már tuti fogyni is fogsz!!
5/9 anonim válasza:
Igen, lehet. Rendszeres felüléssel, napi 2×20 felülés és ne zabálj annyit! És minden nap moss rendesen fogat!
6/9 anonim válasza:
Hasból nem igazán, inkább kardióval lehet fogyni.
7/9 anonim válasza:
Csak a hasizmot erősíti. Csinálj aerob vagy kardió edzést, és táplálkozz egészségesen, és akkor fogsz fogyni. Persze mellette felülésezhetsz is, meg diéta közben is kéne súlyzós edzést végezni, hogy elkerüld az izomveszteséget.
8/9 anonim válasza:
Hát, én ezt sosem értettem miért nem lehet. egyszerű matematikával is kikövetkeztető hogy valamennyit minden mozgással lehet fogyni amihez pulzusszám emelkedéssel jár és kalóriát, energiát igényel. Jelentősebb mennyiséget nem lehet szerintem de sokan esküsznek rá hogy ha esti 100 felülést megcsinálnak fogynak. Vagyis egy nagyobb számú ismétlés esetén szerintem lehet tőle fogyni, bár időbe jobban kijön ha futsz :)
9/9 anonim válasza:
kevés kalóriát éget,ezért nem lehet.
de ha kalória deficitbe rakod az étrended-naivan feltételezem,hogy van:D- és megcsinálsz napi 1db felülést,akkor meglátod,hogy attól az 1 felüléstől is fogyni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!