Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Próbáltátok már a LEVEL...

Próbáltátok már a LEVEL klinika diétáját? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 14:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Jééé, ezt csinàltam pàr éve! Nekem jo volt, 2 hét alatt 5kg pàpà! Bàr nem volt tul nagy suly feleslegem, de jo laktato szerintem! Most én a Bécsi diétàt csinàlom, vélemény még nincs, tegnap kezdtem :)
2009. jún. 25. 15:00
 2/13 A kérdező kommentje:

köszi a gyors választ:)én is hétfőn akarom kezdeni,kb 5 10kg-ot szeretnék leadni.

ha befejezted a bécsi diétát légyszi írd meg a változást:)

előre is köszi

2009. jún. 25. 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Oké! Bàr most csak kb. tudom mennyi vagyok, de ha 2 hét mulva ràm jön a kedvec nadràgom akkor rendben lesz! :)
2009. jún. 25. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Melyik az a level?
2009. jún. 25. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez az! :)

Ez a diéta egy öt napos étrendet ír elő, amit be kell tartani, max egy dolgot lehet helyettesíteni mással! Az első 5 nap után 2-5 kg mínusz figyelhetö meg, maximum háromszor lehet egymás után ismételni az 5 napot, utána pár nap szünetet kell tartani! Így a 15 nap alatt, akár 15 kg mínusz is elérhető!

Egy hátránya van a diétának, nagy akarat és kitartás kell hozzá, ha nincs meg benned az elhatározás, hogy végigcsinálod, ne is kezdj hozzá!

Íme az étrend:

REGGELI - minden napra!!!

1 narancs

2 kétszersült

1 csésze kávé vagy tea (max. édesítővel)

1. nap

EBÉD

1 narancs

1 tojás

1 tejföl

2 kétszersült

1 csésze kávé vagy tea

VACSORA

2 paradicsom

1/2 fejessaláta

2 tojás

2 kétszersült

½ tejföl

2. nap

EBÉD

1 narancs

1 tojás

1 tejföl

2 kétszersült

VACSORA

6 dkg tatárbifsztek v. 10 dkg gépsonka

1 paradicsom

1 narancs

1 kétszersült

½ tejföl

1 csésze tea vagy kávé

3. nap

EBÉD

1 narancs

1 tojás

1 tejföl

1 fejessaláta

VACSORA

3 szelet párizsi

1 narancs

1 kétszersült

½ tejföl

1 csésze tea vagy kávé

4. nap

EBÉD

12, 5 dkg túró

1 paradicsom

1 csemegeuborka

1 kétszersült

VACSORA

6 dkg tatárbifsztek v. 10 dkg gépsonka

2 paradicsom

1 kétszersült

1 alma

5. nap

EBÉD

20 dkg gépsonka

1 paradicsom

1 kétszersült

VACSORA

25 dkg vízben főtt zöldség

1 paradicsom

1 tojás

A DIÉTA UTÁN MINDEN HÉTFŐN:

REGGELI

1 pohár citromos víz

EBÉD

1 alma

1 kétszersült

VACSORA

1 tojás

1 paradicsom

1 kétszersült

2009. jún. 25. 15:55
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Másik hátránya, hogy igazán kövér emberek a jó büdös életben soha nem fognak ezzel egy dekát se fogyni. Ilyen koplalást csak a pálcikaemberek bírnak ki, azt is minek, lebontanak minden elérhető szövetet, vállizom, hátizom, szívizom... gratulálok!
2009. jún. 25. 16:38
 7/13 anonim ***** válasza:
97%

16:38: elárulom neked, hogy aki úgymond igazán kövér, az nem biztos, hogy zabál is! Sőt. Nálam pl. mindig az volt régebben, hogy koplaltam, koplaltam (semmit nem ettem napokig), lement pár kg, visszajött, mikor ettem valamit. Kibírom evés nélkül napokig is, mégis 85 kg vagyok. Akárhová megyünk, mindenki csodálkozik, hogy én annyit eszem, mint egy madár. Szóval hülyeség, hogy igazán kövér ember ezt nem tudja betartani. Igazából a pálcika vékony emberek nagy részére (nem mindegyikre) jellemző a zabálás...

Ezt a diétát lehet szoptatás alatt csinálni? Mert úgy látom, hogy nem mellőzi a fehérjét és gyümölcsöt.

2009. jún. 25. 17:03
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Te meg hiába eszel annyit mint egy madár, ha a szervezeted Jégkorszak-túlélő üzemmódra van állítva. Kevés kaja -> lassú anyagcsere -> tartalékolás -> instant hízás! Főleg, ha mozgás sincs.
2009. jún. 25. 17:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre már én is rájöttem. Csakhogy nekem nincs több kajára igényem. Én főként azért vagyok kövér, mert extra lassú az anyagcserém, így nem tudok sokat fogyni. Nálunk is a családban a vékonyak esznek a legtöbbet, én meg szökőévben egyszer eszem édeset is. Szóval ennyit a kövérek zabálásáról...a soványak nagy része ugyanannyit, ha nem többet eszik, mint a legtöbb kövér. Csak gondoltam nem ártana ezt a tévhitet a kövérek zabálásáról szétoszlatni.
2009. jún. 25. 17:49
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Bàr nem csinàltam végig a Bécsi-diétàt, és marha helyett pulykàt ettem, meg karajt, de igy is lement egy hét alatt 3kg! 1 hétig csinàltam, meguntam a salàtàt! :) Még 5kg akarok leadni egy honap alatt, hétvégék kivételével, diétàzom ahogy nekem, izlik, fött tojàs, joghurt, hus, dinnye, alma ilyesmiket eszem és edzek pàrommal, sulyzos, torna és kicxboxolunk! :) Neked hogy sikerült? Ja az 1 voltam ano! :)

2009. júl. 17. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!