LEVEL. Diéta. Kinek vált be? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
az jó lenne, ha minden nap ebédre 1 tojás+2 kétszersült+ tejföl+esetleg vmi zöldség
vacsira ugyan ez, csak 1 kétszersülttel?
reggelizni sajna nincs időm.
ez hatásos lenne?egy hétig csinálnám kb., legalábbis úgy tervezem.
jól jönne minden tapasztalat, ki hogy csinálta, hány nap alatt mennyi ment le...MINDEN!
köszi
20Ł
2010. okt. 4. 22:04
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=135&kere..
Ahogy beleolvastam,még senkinek sem.Kevés benne a fehérje.
2/3 anonim válasza:
Ez mondjuk nem csak a level-re, hanem kb a diétázók 90%-ra igaz, hogy kevés a fehérje. Fehérje diéta nincsen? Hmm, meglepő.
3/3 A kérdező kommentje:
szia. én is beírtam a keresőbe, és sokan azt írják, hogy heti 5-7 kiló is lement róluk...
tudom, h nem egészséges, meg stb de kérek mindenkit, ne azok írjanak, akik megmagyarázzák, h miért nem jó, hanem akik VALÓJÁBAN KIPRÓBÁLTÁK, és tapasztalataikat elmesélnék nekem!
Köszi
2010. okt. 5. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!