Nektek télen vagy nyáron megy könnyebben a fogyókúra?
Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 15:28
1/5 anonim válasza:
Én mindig nyáron szoktam, mert könnyebb a szabadban mozogni és lehet kapni friss zöldségeket.
2/5 anonim válasza:
ha télen diétázok akkor magamba fordulok, szomorú leszek, stb. + nekem nehezebb is betartani olyankor. nyáron sokkal jobb szerintem, imádom a nyári gyümölcsöket. alapból mindig szomjas vagyok és a sok víz eltelít. nyáron csak a mozgással akadnak gondok, mert a nagy hőségben legszívesebben csak feküdnék egész nap. az úszás rendben van, de a futást nem szoktam bírni.
3/5 anonim válasza:
Nekem is egyértelműen nyáron. Sok zöldség, gyümölcs, sok víz.. nyáron alapból inkább ilyeneket kíván az ember, télen meg a nehezebb kajákat.
4/5 anonim válasza:
nekem egyértelműen sokkal könnyebb télen.
5/5 anonim válasza:
Nyáron. Már csak azért is mert nincs plusz elfoglaltság (suli, ilyesmi, hivatalos programok) amik arra kényszerítenének hogy olyat egyek amit nem akarok. Úgy osztom be sporttal is az időmet ahogy szeretném, és nyáron nyugodt szívvel megyek el úszni is :) Télen félek, mert könnyen megfázok. A nyárnak is vannak persze veszélyei:D A melegben sokkal könnyebben megkívánja az ember a finom, jéghideg fagyit :D Vagy bármit amit a strandon lehet kapni:D De ezen felül akkor is nagyságrendekkel könnyebb. Na meg télen nincs ami motiváljon, mert úgyis fel tudunk venni vastagabb ruhákat, kabátot ami eltakarja a felesleget, nyáron ilyen nincs a nagy melegben. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!