Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A mekis McWrap grillezett...

A mekis McWrap grillezett csirkehússal hizlal?

Figyelt kérdés
Holnap megyünk családdal, már egy ideje odafigyelek mit eszem, ezért szeretnék most is. Mit egyek ami belefér ? Tudom hogy egyszer minden belefér meg minden de nem nagyon szeretnék bűnözni. Tudom hogy nincs hizlaló étel mozgok is mellette de érdekelne. Egyek inkább öntet nélküli salátát?:)
2012. máj. 10. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Öntet nélküli saláta mehet. Többi mekis kaját, szerintem ne. Például, a grillezett csirkehús is tiszta zsír.
2012. máj. 10. 20:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. máj. 10. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
én se kajálnék mekibe.. tele van kalóriával, de ha belefér a kalóriadeficitedbe akkor inkább salit egyél
2012. máj. 10. 21:12
 4/5 A kérdező kommentje:
igenigen :/ köszi:)
2012. máj. 10. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ebédelni mentek oda, jobb a Mcwrap, mert egy salátával éhenhalsz, legalábbis nekem kevés a mekis saláta, ráadásul nem is olyan finom (múltkor olyan rágós volt benne a hús). 425 kcal körül van, ami tök jó ebédre, ha szereted, egyél nyugodtan olyat.
2012. máj. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!