Súlyfeleslegem van és inkább a hasamon! Nagyon csúnya nagyon lóg szó szerint! Még nem szültem és félek hogy utána még csúnyább lenne! Mennyi idő alatt lehet kisebbíteni rajta hass préssel és uszásal?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 12:34
1/8 anonim válasza:
Semennyi. Diétával tudsz rajta kisebbíteni.
2/8 anonim válasza:
a youtubon vannak videók rékával, hasra is és nekem garantáltan segített..már látszanak a kockáim:P
és annyira nem is húzós..de az étrendre is mindenképp figylej és 3liter víz..főleg h nyár van..meg az sem baj hogyha 6-fél7után már nem eszel plusz mályva teát is bevetheted..de ezt igy 1ütt!sok sikert hozzá..ja meg ha 1kicsit futsz v gyalogolsz az is segít még hozzá!a futás nemcsak a lábra jó, ahogy azt sokan hiszik...
3/8 anonim válasza:
*előző vagyok: beírod hogy: van öt perced?
és akkor kidob 3részt..a 3. jó a hasra..
de sztem mind a 3-t megcsinálhatod..a többi testrésznek sem árt 1kis átmozgatás néha:P
4/8 anonim válasza:
Fuss minden nap egy kicsit, kb 20 percet.. és mellette minden másnap csinálj hasra gyakorlatokat!
5/8 anonim válasza:
A mozgás mellé segíthet a körkerület csökkentésében a Solidea narancs bőr elleni hasleszorító öve keress rá.
6/8 anonim válasza:
Nekem a hullahopp segített nagyon sokat.
7/8 A kérdező kommentje:
jól estek a segítségek! köszike mindenkinek!irok ha sikerült:-)
2009. jún. 29. 18:02
8/8 A kérdező kommentje:
megcsináltam azt az 5 perces tornát marha kemény elsőre de fojtatom és remél hogy egy idő után már csak rémálom lesz ez a csúnya hasam!!:-)
2009. jún. 29. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!