Kávé + 1,5-ös tej + édesítőbogyó. Hátráltathatja a fogyást?
A kaveban levo coffein elosegiti a fogyast, mert felgyorsitja az anyagcseret.
Ha megnezed, az OSSZES fogyokuras bogyo tomve van ilyen olyan szarmazeku coffeinnel.
Viszont a coffein lelassitja az emesztest. Ezert kozvetlen etkezes elott es utan NE igyal kavet, mert csak kib.szol a gyomroddal. Olyan mintha tabortuzet akarnal rakni es kozben vizzel spricceled a fat... erted?
Igyal reggel egy kavet es sokkal kesobb leszel ehes, viszont a reggelit ne hagyd ki.
Vagy ebed elott igyal egy kavet es meglatod kesobb leszel ehes. De mindig haggy idot az etkezes es kavezas kozott.
Ami az edesitobogyot illeti, nem tudom mit hasznalsz, de ha olyan amiben van szukraloz vagy aszpartam, azt dobd ki, es hasznalj sima kristalycukrot. Hidd el, nem attol az 1-2 kanal cukortol fogsz hizni amit a kavedba raksz. Viszont az aspartam tartalmu edesitotol hizni fogsz. Ugyanis az aspartamot a szervezet nem tudja lebontani es ugy tekint ra mint mereg, es mint minden merget, zsirral fogja bevonni azert, hogy hatastalanitsa. Nezd meg az amerikaiakat, tomenyszam fogyasszak a diet cuccokat es megis zsirosak mint a disznok. (na jo, ez most egy kicsit eros altalanositas volt)
A kover (zsiros) emberek tele vannak mergekkel. A komoly zsiregeteses fogyokurak mind meregtelenitest is javasolnak, ugyanis mikor elkezdi a test egetni a zsirt, felszabadulnak a mergek, amik a veraramba jutnak es azokat minel elobb ki kell pucolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!