Mennyire használ a cellulit masszázs?
Pont annyira használ, mintha te otthon nyomogatod a combodat. A pénz eltűnik a pénztárcádból, de a narancsbőr nem...
A narancsbőr a zsírsejtek fejlődési rendellenessége. Egyféleképpen lehet megszabadulni tőle: le kell dolgozni a zsírt a bőr alól. DIÉTA + SPORT. Esetleg szauna!
Nem akarok senkit kioktatni, de aki nem csinálta, vagy nem próbálta legyen szíves nem tanácsot adni, olyanról amiről gőze nincs!(bocs kedves 1.)
Szóval én szoktam itthon, és természetesen hat, 3-4 alkalom után már látszik, hogy kisebbek a gödröcskék, egyenletesebb a bőrfelszín, optikailag szebb a bőröm.
Nem akarok senkit becsapni, tényleg ahhoz hogy valamilyen hatás elérjünk csinálni kell, de ez önmagában nem elég.(mozgás+életmód váltás)
A narancsbőr kialakulása genetikailag 'kódolt', valakinél a sok mozgás ellenére is kialakul. Külsőleg is lehet kezelni, nemcsak belsőleg!
Én most vákumoltam is itthon, 1x, és 3 nap múlva nagyon sokat javult(többet mint kézi masszázstól)(és igen, én sem hittem a szememnek).
Mindenképpen kell hozzá valami zsírosabb krém(pl. babaolaj), és a masszázs vagy "házi kezelés" végeztével egy narancsbőr elleni gél/szérum, akármi.
Így hat és működik.
#3 - Tehát valójában tényleg hatástalan :D nem baj.
Jól mondod: genetikailag kódolt - masszírozhatod te percenként, akkor se fog eltűnni, amíg van ott zsír, ami összeálljon csomókba...
4-es, Te tényleg nem tudsz olvasni???
Mi a hatástalan?
5 éve diétázom és edzek, de amíg nem kezdtem kívülről kezelni, addig semmilyen mértékben nem akart csökkenni,(csupán az életmódváltástól és a mozgástól..)
Ne okoskodjá' má'!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!