Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13/L vagyok. és le szeretnék...

13/L vagyok. és le szeretnék fogyni. Menni fog?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok 165 cm és 75-80 kg körül.

Unom már hogy minden fiu azt mondja hogy "szép az arcod de..."

szóval ha napi 1-1.5-2 órát tornázom,200 felülést csinálok és gyümölcsöt eszem akkor mennyit birnék leadni 1 hónap alatt?.vagy esetleg suli kezdésre?

2009. jún. 25. 03:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy 10-est kb.
2009. jún. 25. 07:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Baby! Hallottad már, h gyerekek nem fogyózhatnak!!??

Egyél rendesen! Cukrot ne, az haszontalan dolog, mondj le minden édességről, nassiról, olajos cuccról. Egyél 5x keveset, de mindent, sok gyümi és zöldség, nyersen. tornázz sokat, de ne ájulásig, a lényeg a rendszeresség. Ha kitartó vagy szept-ig egy 10-es simán lemegy! de ne fogyózz könyörgöm!!

2009. jún. 25. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
fölösleges annyit tornázni mindennap, ráadásul úgy is megunnád szerintem! :) 1 hónapig csak gyümölcsöt enni meg nem igazán egészséges.. egy napod legyen pl. ilyen: egyél reggelire 1 tál teljes kiőrlésű gabonapelyhet zsírszegény tejjel, tízóraira egy gyümölcs, ebédre anyud főztjéből de mértékkel, uzsira is ehetsz gyümölcsöt:), vacsira pedig teljes kiőrlésű kenyeret vajjal+amivel szereted , de azért a vacsi ne igen essen 17 óra utánra..; menj el úszni, esetleg minden étkezésed után 1 órával kutyust sétáltatni ha van, vagy csak kapcsold be az egyik kedvenc számodat és táncolj rá ameddig bírsz! :) nem tudom ezzel mennyit tudnál leadni, de az tartós lenne biztos, és "koplalás" érzeted sem lenne, fogyókúrának meg nem nevezhető, inkább egészséges életmódnak, aki pedig egészségesen él, annak úgyis ideális lesz egy idő után a testsúlya :) fogyókúrázni tényleg ne, főleg suli időben ne, kevésbé tudnál odafigyelni órákon, dolgozatoknál.
2009. jún. 29. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...főleg az utolsónak =)

és azér gyümölcsöt mondtam ugy egész napra mert nagymelegbe alig kivánok vmit..deh a sárgabarack meg a paradicsom gyorsan fogy itthon..:D

puszi

2009. jún. 29. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:
szia! lassan eltelt egy hónap a kérdésed kiírása óta, hogyan állsz? :)
2009. júl. 29. 22:49
 6/7 A kérdező kommentje:
hát..már 3 nadrágom és a 52 szoknyám lassan leesik rollam.:D..és az utolso juka se elég hozzá :D
2009. aug. 3. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Hány kg vagy most?:)

Amugy gratulálok!

Én is pont ennyi cm vagyok és kg és évES:)

De már azóta lefogytam a nyár allatt 68ra:) És 65 a célom!

Te mennyi vagy?

2010. szept. 7. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!