Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kicsit kikerekedtem, jó ez...

Kicsit kikerekedtem, jó ez így vagy fogyjak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Amúgy 162 cm/66 kiló vagyok.

2012. máj. 9. 13:08
1 2
 1/11 anonim válasza:

Nem vagy vékony, de szerintem jól áll.

18/f

2012. máj. 9. 13:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Ahogy te jól érzed magad. Szerintem csini vagy. :)
2012. máj. 9. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos vagy, ha ez neked megfelel. Én preventív jelleggel, azért elkezdenék foglalkozni magammal, nehogy tovább folytatódjon a kerekedés.

Jobb lenne, ha kicsit kevésbé lennél fedett és picit izmosabb lennél. A konyhásnéni kart szerintem hagyd meg az átlagos lányoknak. Amúgy nincs különösebb gond veled.

2012. máj. 9. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
én fogynék 1 picit a helyedben. vagy izmosodnék
2012. máj. 9. 13:26
 5/11 anonim válasza:
Én is fogynék egy kicsit a helyedben, talán combból. De ez igazából Tőled függ, ha így érzed jól magad, akkor semmi gond nincsen és változtatni sem kell. :)
2012. máj. 9. 13:36
 6/11 anonim ***** válasza:
5 kiló mínusz és jobban fogod érezni magad. Egy kis sport és figyelj oda mit és mikor eszel.
2012. máj. 9. 13:43
 7/11 anonim ***** válasza:
EGy kicsit fogynék. Úgy 5-6 kilót. Mert ha most azt modnod, hogy jó vagy így, akkor egyre feljebb mész, és 80 kilósan már nem leszel jó így, hidd el.
2012. máj. 9. 14:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de ez már nem csak "kis" kikerekesedés. Sportolj sokat, és a közérzeted is jobb lesz.
2012. máj. 9. 14:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani tényleg, de én is így néztem ki, nem örültem neki...vastag volt a combom olyan kis tömzsinek tűnsz ezen a fotón...

162 cm 66 kiló amúgy is kicsit sok ehhez a magassághoz. Bocsi:(

2012. máj. 9. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
én fogynék a helyedben,170cetihez vagyok 65kiló,és van még honnan ledolgoznom...
2012. máj. 9. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!