Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek az ellen ha futás...

Mit tegyek az ellen ha futás közben kifulladok és gyakran meg kell állnom pihenni? Jól veszem pedig a levegőt is, nem értem.167cm vagyok és 72kiló (köszi)

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 18:30
 1/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon nehéz dolog a futás! Főleg ha meleg van. Szerintem előtte igyál sok sok folyékot (ásványvíz). Ne legyen tele a hasad, öltözz lengén. Bár ezek kb alap dolgok. Eleinte fuss rövidebb távokat. pl.: 2 napig 500-500m, utána 1000 és lehet növelni ahogy érzed. + Nekem nagyon sokat segít, ha közben megy ipod a fülemben. Teljesen eltereli a gondolatokat, valamint ha olyan ritmusú zenére futsz, ami illik a futáshoz, az sztem sokat könnyít. Sok sikert !!! :)
2009. jún. 24. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Fölösleges futni, elég gyalogolni, főleg ilyen túlsúllyal.
2009. jún. 24. 18:49
 3/6 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam triatlanozik,és ő azt mondja hogy nem szabad inni futás előtt mert beszúr az oldalunk!Sztem ne igyál elötte,a zene jó ötlet.
2009. jún. 24. 18:57
 4/6 anonim válasza:
komolyan? :OOO akkor bocsánat a válaszomért.:S:S:S én szoktam, csak azért mondtam. bocsi télleg.: S (első válaszolo vagyok.)
2009. jún. 24. 19:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Ittis megemlíteném azért a " fölösleges futni, elég ha gyalogolok, főleg ilyen tulsúllyal" írójának hogy ide nem azért jön az ember mert tele van egóval, szóval az ilyen megjegyzéseket hanyagolni is lehetne... köszi
2009. jún. 24. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Uhh. Nekem is volt ilyen régen, de azért, mert gyenge a tüdőm, nem a túlsúly miatt, bár tökmindegy, nagyon rossz volt.

De most hogy nincs tesiórám, olyan sportot/mozgást válaszottam, amihez nem kell a futás: lovagolni és hastáncolni szoktam. És mindkettő megmozgat és jól meg is izzaszt, a 1,5órás tánc jobban is, mint a lovaglás...

Szerintem neked is jót tenne, ha váltanál valami másra ami nem ennyire megerőltető, mielőtt összeesel futás közben...

21/L

2009. jún. 24. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!