165 centihez mennyi lenne az ideális súly? 15L
ma 21:00
Ismered a mondást "Akinek nem inge, ne vegye magára"
Először ezen gondolkozz 1 picit, utána már könnyebb lesz rájönni, ki is a korlátolt...
Látom itt a kövérek vannak túlsúlyban. Nem véletlen, ez egy fogyókúrás oldal...
Amúgy biztosan mondhatom, hogy bármilyen testfelépítésű vagy, a 15 éveddel, és a magasságoddal 49-57 kiló az ideális súlyod. Tehát ha kis vékonycsontú izomtalan vagy jó a 49-50 kg, ha viszont izmos vagy, elég jó még az 55-57 kg.
30N
57% jól nyomod, csak bátran :)
Nagyon igazad van!
30N
# 15!
Szerintem normális hangnemben is lehetne beszélni... Nem mindenki egyforma, nem mindenki ugyanazt szereti. Nem 1 embert ismerek, akiknek kifejezetten a duci alkatú lányok jönnek be, szóval odaírhatnád, hogy "általában". Valamint nem a többieket kell kb. lehülyézned, hanem el kell fogadni, hogy más vélemény is létezik.
A kérdésre válaszolva az 1. válaszolóval értek egyett. Nincs konkrét súly meghatározva egy alakhoz. Ismerek pont ilyen magassághoz egy kb. 55-58 kg közötti lányt, aki teljesen vékony, és nagyon jól néz ki, viszont ismerek egy 65kilós lányt is, aki még a másiknál is jobban néz ki, és a pasik is buknak rá. Szerintem 50 alá ne menj, [Régi számítási mód: magasság-110 lányoknál (fiúknál magasság-100.)]
Az az ideális, ahogy tetszel magadnak!
Köszi a lepontozást, de ezzel csak magadat minősíted... xD
(Egyébként megint odatetted magad, ami a válaszodat illeti, hatalmas hülyeséget írtál, de nem megyek bele, mi volt az, minden esetre gratulálok hozzá;-P)
Köszi a lepontozást, de ezzel csak magadat minősíted... xD
Itt te vagy az egyetlen aki "minősíti" magát, főleg ezekkel a dedós xD-kel.. szánalom
Semmi sértőt nem írtam, te írtál le mindenkit az első hozzászólásnál, mikor rohadtul nem rólad volt szó...
És ha te 2 betű alapján ítélsz meg valakit, akkor ne menjünk inkább bele, ki is itt a szánalom, mert te húzod a rövidebbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!