Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudok így fogyni 5 kg-ot 9-10...

Tudok így fogyni 5 kg-ot 9-10 nap alatt?

Figyelt kérdés
9-10 napom van rá, hogy fogyjak 5 kg-ot. Lehetséges ez úgy, hogy napi 1 órát futok, és ebben a 9-10 napban egyáltalán nem eszek csak ásványvizet iszok? Plusz még itthon sétálnék is pár órát... Tudom, hogy nem egészséges, tudom mik a következményei, de szeretnék egy értelmes válaszadót, hogy sikerülhet-e így fogynom 5 kg-ot. Köszönöm.

2012. máj. 1. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel feldobod a talpad,de te tudod:)
2012. máj. 1. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Max izomból...
2012. máj. 1. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
nem. előbb ájulsz el az éhségtől.
2012. máj. 1. 16:26
 4/8 anonim ***** válasza:

Szeretem, amikor egy idióta kérdésre értelmes választ vár valaki.

9-10 napig kizárólag ásványvízen élni... Ha valamilyen csoda folytán sikerül is, sok izmot fogsz veszíteni.

2012. máj. 1. 16:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Egészségesebb ha lefűrészeled az egyik karod, úgyis meg van a -5 kg.
2012. máj. 1. 16:51
 6/8 anonim ***** válasza:

hm...9-10 nap? mi lesz akkor?

hamarabb nem jutott eszedbe?

szerintem két nap alatt is megcsinálod, nem törd magad fölöslegesen 9-10 napig...

2012. máj. 1. 16:56
 7/8 Smartguy86 ***** válasza:
9-10 nap ásványvízen? Nem húzod addig. Az első nap után elájulsz és úgy kell majd életre pofozni, vihetnek a kórházba, hogy kapj sóoldatot, ha ugyan meg nem halsz addig - mivel a víz kimoshatja a nátriumot a szervezetedből, ami halálos.
2012. máj. 1. 17:20
 8/8 anonim válasza:

Szerintem sem jó ötlet ásványvizet inni csak.Főleg hogy a kaja hiánya miatt valószínű hogy megköti a szervezeted a vizet, és csak stagnálni fog a súlyod a sok víz miatt.

Szerintem inkább ezt csináld:

Reggel éhgyomorra kávé, majd kb 1 óra mulva valami könnyü de laktató reggeli.

Aztán egy kis torna kb30-50 perc.

Délben ebéd, nem kell túlzásba vinni, addig egyél amig azt nem érzed hogy nem vagy éhes, de elférne még valami..Ekkor igyál sok zöld teát, cukor nélkül.

aztán 3 körül megint egy kis kaja mondjuk zöldség gyümölcs...stb..Délután 4 után már ne egyél csak igyál rengeteget. Ha nem megy akkor puffasztott rizs.

Én nem futnék a helyedben mondjuk nem is szeretek.Ami fogyaszt az a séta és a biciklizés..

Rengeteget mozogj, mindenhova gyalog v biciklivel menj.

És sokat igyál...Vizet, teát. Ha ugy érzed ezek ellenére is sok víz halmozódott fel benned akkor este,vagy délután igyál vízhajtó teát 1 csészével. A naturland salaktalanitó tea is ilyen hatásu.

Persze lehet hogy nem jön be alkat kérdése. Én 1 hete ezt csinálom, már 3 kg minusz:)

2012. máj. 2. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!