Tudok így fogyni 5 kg-ot 9-10 nap alatt?
Szeretem, amikor egy idióta kérdésre értelmes választ vár valaki.
9-10 napig kizárólag ásványvízen élni... Ha valamilyen csoda folytán sikerül is, sok izmot fogsz veszíteni.
hm...9-10 nap? mi lesz akkor?
hamarabb nem jutott eszedbe?
szerintem két nap alatt is megcsinálod, nem törd magad fölöslegesen 9-10 napig...
Szerintem sem jó ötlet ásványvizet inni csak.Főleg hogy a kaja hiánya miatt valószínű hogy megköti a szervezeted a vizet, és csak stagnálni fog a súlyod a sok víz miatt.
Szerintem inkább ezt csináld:
Reggel éhgyomorra kávé, majd kb 1 óra mulva valami könnyü de laktató reggeli.
Aztán egy kis torna kb30-50 perc.
Délben ebéd, nem kell túlzásba vinni, addig egyél amig azt nem érzed hogy nem vagy éhes, de elférne még valami..Ekkor igyál sok zöld teát, cukor nélkül.
aztán 3 körül megint egy kis kaja mondjuk zöldség gyümölcs...stb..Délután 4 után már ne egyél csak igyál rengeteget. Ha nem megy akkor puffasztott rizs.
Én nem futnék a helyedben mondjuk nem is szeretek.Ami fogyaszt az a séta és a biciklizés..
Rengeteget mozogj, mindenhova gyalog v biciklivel menj.
És sokat igyál...Vizet, teát. Ha ugy érzed ezek ellenére is sok víz halmozódott fel benned akkor este,vagy délután igyál vízhajtó teát 1 csészével. A naturland salaktalanitó tea is ilyen hatásu.
Persze lehet hogy nem jön be alkat kérdése. Én 1 hete ezt csinálom, már 3 kg minusz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!