Mire jó a zsír és mennyi grammra van szükségünk?
Figyelt kérdés
A fehérje és a szénhidrát szerepét értem. De akármerre olvasok utána, alig esik szó a zsírról. Mi szerepe van a zsírnak? Mire kell vigyázni? Minnél kevesebb zsírt viszünk be a szervezetbe annál kevésbé hízunk?
És a legfontosabb, hogy mennyi gr-ot szabad bevinni egy nap annak, aki fogyókúrázik? Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 30. 13:24
11/12 anonim válasza:
Hülyeség a link, 47 kilós csaj vagyok aki nem sportol, és 50 gramm fehérjét ír ki..:"D
12/12 A kérdező kommentje:
Igen, fehérjét azt így kell számolni :) Ezért is érdeklődtem hogy zsírból mennyi kell egy nap. De megkaptam feljebb a választ hogy kb 25-30 gramm :)
2012. máj. 1. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!