Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnek most?

Mit tehetnek most?

Figyelt kérdés
Eleg kemenyen edzem mar regota, de volt egy kis evesi problemam es most oda kell figyelnem arra, hogy eleget egyek. A lenyeg hogy heti 5x edzem (3 edzoterem+ 2 szabadteri futas csak) Tegnapra iktattam be a pihenonapot, mert ugy volt, hogy ma megyek futoklubbal futni, de annyira hideg van es zuhog, hogy elmarad. Most kicsit aggodom, hogy baj-e ha ma kihagyom a futast, mert direkt emiatt kicsit tobbet is ettem. Viszont szeretnek a szobamban tornagyakorlatokat vegezni az eleg lesz vagy valami jobb otletetek a napra?:(
2012. ápr. 29. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Pihenj, vagy tornázgass(aktív regeneráció), de hol vagy te, hogy szakad az eső? Itt 30 fok van árnyékban.:)
2012. ápr. 29. 15:25
 2/4 A kérdező kommentje:
masik orszagban...:(
2012. ápr. 29. 18:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne rágd magad ilyeneken, annyival többet biztos nem ettél, hogy hízz... Meg aztán én ugyan nem szoktam, de sokan mások tartanak csaló napokat. Könyveld el ennek ezt a napot, kicsit több pihenés és kaja sosem árt... Sőt használ.
2012. ápr. 29. 21:01
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom szepen:) nem tenyleg nem ettem tul magam ma sem
2012. ápr. 29. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!