Lehet valakinek még jó teste 23 évesen?
Figyelt kérdés
Feszes bőrrel, jó alakkal? Érettségi óta felszedtem 12 kilót, sikerülhet egyáltalán még rendbe hoznom magam?2012. ápr. 29. 13:25
2/7 anonim válasza:
50 évesen is lehet (volt rá példa)
Soha ne a koroddal takaróz! Aki akar az akar!
3/7 Smartguy86 válasza:
Nem. 23 évesen jobb ha magara húzod a földet :D
Ilyen hülye kérdést...atyám.
4/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyi időbe telik?
2012. ápr. 29. 13:54
5/7 Smartguy86 válasza:
Nem az a kérdés, hogy mennyi időbe telik!
Az a kérdés, hogy képes és hajlandó vagy-e megváltoztatni az életviteledet végérvényesen és leszokni bizonyos dolgokról amellett, hogy rászoksz az egészséges életmódra.
Ha ez nem megy, akkor fölösleges kérdés minden további, ami azt firtatja, hogy hogyan, mennyi idő alatt, milyen szerekkel és a többi...
Jó olvasást!
6/7 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Én most, 26 évesen hoztam rendbe magam, most adtam le, amit egyetem alatt felszedtem.
7/7 anonim válasza:
Simán lehet. Én 30 vagyok, és ideális a testsúlyom, még 2-3 kilót fogynék, és izmosodnék, tökéletesen néznék ki. Csak lusta vagyok :P
(166-168cm 53kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!