2 evőkanál zabpehely kb. hány gramm?
Figyelt kérdés
tudom, elég szánalmas kérdés, de nekem fogalmam sincs..
nem kávéskanál, nagy evőkanál:D ja és púpozott volt!!!
2012. ápr. 29. 10:04
2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, 30 grammnak számoltam a kettőt, így nem lehet gond:D
2012. ápr. 29. 13:42
3/9 anonim válasza:
Nekem a (picit hiányos), EGYÁLTALÁN NEM púpozott 2 evőkanál 20 gramm. Ha púpozott, akkor biztos több: szerintem 30-40 gramm lehet. 40-nél sztem nem több.
4/9 anonim válasza:
(ui.: én úgy csinálom, veszek 2 evőkanállal belőle és lemérem konyhai mérlegen, hány gramm.)
5/9 anonim válasza:
Nálam is 30 g körül van 2 púpozott evőkanál.
6/9 anonim válasza:
Ha pontos eredményt akarsz, akkor mérj le a konyhai mérlegen 20 evőkanálnyi zabpelyhet, aztán az eredményt oszd el tízzel.
7/9 A kérdező kommentje:
nincsen mérlegem, azért volt a kérdés...
2012. ápr. 30. 14:16
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen kiszerelésben kapható. A lényeg az, hogy veszel egy felbontatlan csomagot és leméred hogy ez hány kanálnyi.
Pl. az egész csomag 1 kg és az összes legyen mondjuk 40 kanálnyi, akkor ebből egy kanálnyi:
1000g/40 = 25 g
9/9 A kérdező kommentje:
na ez jó ötlet, de
1. eleve bontott csomag volt már, nem csak én eszem.
2. elég időigényes ez a procedúra
2012. máj. 1. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!