Vajon hány gramm lehet egy púpos evőkanál zabpehely?
És egy kicsit off kérdés:
Ha reggel edzés előtt egy kis tejbe teszem bele, édesítővel, akkor az úgy okés?
Úgy csinálom hogy 5 deka (kábé) zabpehely, és másfél deci tej. Ez után 3x40 perc aerob edzés. Ez így okés?
Na itt valami nem stimmel.
5 dkg zappehely? minek? edzés előtti energiának? vagy hogy ne bonts izmot aerob edzés közben? Nem okés.
Kiürült glikogénraktárral ajánlatos aerob edzeni, de 3*40 perc az két óra, ami túl sok, ilyen szinten akkor ajánlatosabb intenzívebben rövidebb ideig edzeni. Egy óránál nem kell több aerob tartományban.
TEhát reggel éhgyomorra aerob. Azt követően egyből a reggeli, pl 100 g zab, 2 dl tej, 1 alma pl jó, diétás reggeli.
Amúgy grammpontos konyhai mérleggel meg tudod mérni.
Ha pedig nem akarsz izmot bontani egyél fehérjét, sovány túrót pl, vagy táplálékkiegészítőt, pl tejsavófehérjét.
sok sikert!
Igen, igen! Az volt a cél a zabpehyellyel, hogy ne izomból bontsak.
Nagyon sokat segítettél, nagyon köszönöm! :)
Nincs mit!
Az előző napi lefekvés előtti étkezés is meghatározó. Pláne diétánál, ha este már lassú szénhidrátot sem eszel, akkor sovány túró a tuti, vagy tejsavófehérje. Lényeg aerob előtt ne egyél CH-t, utánna viszont akár a zabpelyhes, tejes, almás, banános reggeli mehet egyből edzés után. Én már nyújtás közben kajálom ezt :D
Jaj, de rendes vagy! Köszönöm! :)
Szuper ez az oldal. Már vagy 2 órája böngészem. :)
Jó Neked, hogy már ennyire profi vagy! :)
Testnevelő-Edző szakra járok a TF-re, ezt csak azért linkeltem be Neked, mert jobbat nem találtam a neten, ami hétköznapibb módon adja elő, hogy mit is kéne.
Az aerob edzésről még itt is szó van /hiba: a videóban elhangzik, hogy előtte Ne együnk fehérjét, az a következő adásban korrigálják, nem mondja a Ne-szót, csak úgy hangzik/
10 perc 35 mp től nézd!
Jaj de rendes vagy! Nagyon hálás vagyok, igazán! :)
Azóta le sem másztam erről az oldalról:D
Nagyon sok sikert kívánok a tanulmányaidhoz! :)
Nincs mit.
Sőt ha jól akarod csinálni regisztrálj be a shop.builder.hu ra, ahol alul találsz a bal oldali menüben egy Étrend Tervező és Tápanyag Adatbázist, ahol megtervezheted a kajád, kiírja hogy mennyi a bevitt kalória, zsír ch stb.
Ezeket az általad összerakott étrendeket elmentheted. Sőt, még saját tápanyagot is bevihetsz. Pl ha veszel egy müzlit, megadod a tápanyag értékeit és bekerül a saját adatbázisodba. Nagyon hasznos. Órákat spórolok vele naponta. Sok sikert!
Ez mennyire jó!!! Én meg egy napja keresem a mintatrendeket.. :DDDDDDDDDDD
Ismét segítettél! Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!