Eddig rendszeres futással és aerobiccal fogytam, de kiderült, hogy asztmás vagyok, mit csináljak? Mostmár az allergiaszezon miatt is befulladok.
Figyelt kérdés
14l
152cm
61 kg(szeptembertől kezdtem 78kg-ról)
2012. ápr. 26. 18:06
1/7 anonim válasza:
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok de szeretnék gratulálni.Én is most kezdtem fogyókúrázni.Te mennyit futottál és hetente hányszor???
2/7 A kérdező kommentje:
Heti 2x futottam, egyet hétvégén, a másikat akkor, mikor éppen ráérek, kedvem van...(kedd-csütörtökig vmikor), heti 3x 1 órát járok aerobicra, sok folyadékot iszom, és beleszerettem a salátába :) és nem eszem "dugicsokit" minden nap
2012. ápr. 26. 18:46
3/7 anonim válasza:
Próbálkozz jógával, és egyél egészséges ételeket.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ússzál,azt még ajánlják is az asztmásoknak.
6/7 anonim válasza:
Én a Te helyedben használnám a Forever készítményeit, segítene a testsúlyod megtartásában is, és az asztma is enyhülne. Először egy méregtelenítés, plusz mellé a Ginkgo a hörgőtágító hatása miatt.
7/7 ökölvívó válasza:
szia én is aszthmsás vagyok most már nagyon jó az állapotom én is max 1 percet tudtam le futni és most már bármennyit a mozgás nekem nagyon sokat segített azt javaslom,hogy jár el futni de nagyon lassú tempóban és mindig csak annyit fuss amennyit biztonsággal mersz és hidd el egyre jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!