Van olyan fogyókúra ahol este bármit ehetek?
Figyelt kérdés
Nap közben kibírnám, hogy csak a megadott dolgokat egyem,de az esti családi vacsinál ez számomra lehetetlen.2008. ápr. 19. 15:39
1/5 anonim válasza:
Én kefirt szoktam enni vacsorára.
2/5 anonim válasza:
Szia nekem is nagyon nehéz volt a családi vacsoránál.Probáldki,hogy délután egy kicsit többet egyél és nem kívánod úgy a vacsit. Valami könnyütt pl kefirt.
3/5 anonim válasza:
Ez így nem működik. A fogyásnak mechanizmusa van. Ennek lényege, hogy legalább 2 hétig olyan keveset egyél, hogy a szervezeted elkezdje a zsírt lebontani. Amit addig fogysz, az nem zsír, hanem 1. nap: cukor, 2-5. nap: víz, 4-14. nap: izom (fehérje). Ez van... megfelelő összetételű diéta egy kicsit segíthet (ha pl. pótolod a fehérjét, akkor nem kell annyi izmot bontani - de óvatosan, mert a sok fehérje sem egészséges).
És fogyás közben nem jó éhezni: akkor a szervezet beáll arra, hogy SOKKAL JOBBAN kell hasznosítania mindent: magyarán megedződsz a fogyás ellen!
Ha pedig csak 1 napra megszakítod ezt, és jól beeszel - akkor még talán nem hízol - de azonnal megáll a fogyásod, és elölről indul a 2 hét!
5/5 anonim válasza:
A családi vacsiból is ehetsz, de keveset. Akkor nem áll meg a fogyásod, legfeljebb lelassul. Na de van idő mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!