Valaki fogyott már zöld tea-diétával?
2012. ápr. 25. 19:53
2/9 anonim válasza:
Napi 1 bögre zöld tea 10%-kal növeli az energiafelhasználást. Tehát ha 1 hónap alatt fogynál 5 kg-t, akkor zöld teával 5,5 kg-t fogsz fogyni. De hiába iszol 3-5-10 bögre teát, az akkor is csak 10%.
A többi humbug, koplalni pedig - mint tudjuk - nem érdemes.
3/9 anonim válasza:
Hmmm. Kíváncsiságból megnéztem mégis. Ez NEM koplalás, ez egy normál étrend, ha valaki tényleg megeszi ezt a mennyiséget.
4/9 anonim válasza:
Ez komolyan valakinek normál étrend? :D egy etiópnak? :D
5/9 anonim válasza:
öt szelet patisszon vacsinak? :D
6/9 anonim válasza:
Csak egy kérdés; ha abba hagyod ezt az önsanyargató kúrát, szerinted mi következik?
7/9 anonim válasza:
Én személy szerint aki kitalál egy ilyen cikket agyonverném egy katonai ásóval, persze aki felnőtt ember létére ennek bedől azt sem kell sajnálni, alapból kezdjük ott hogy a femina miért lenne hiteles forrás, főleg testépítés szempontjából?Azért mert minden héten új sztárszuperatomrobbantósgigadiétával rukkolnak elő?Amit egy feltehetően dagadt nő írogat, vagy egy nemnormális.Ez egy sima koplalós étrend kiegészítve zöld teával amitől várjátok a csodát holott most jön a nagy katarzis: NEM TÖRTÉNIK SEMMI, segíteni segíthet gyorsítja az anyagcserét de értelmes étrend + edzés nélkül semmit nem ér, azért érdemes lenne belenézni általános isis biosz könyvekbe hogy hogyan is működik a szervezetünk...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Amúgy részben egyetértek mindenkivel. Pontosan ezért tettem fel a kérdést, mert lehetetlennek tűnik az egész anélkül hogy ne éhezne az ember. Amúgy szerintem ez egy olyan diéta ami 1 hétig jó, kitisztít aztán folytatni kell egy másik normális diétát. De semmi másra.
2012. ápr. 26. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!