Mi a koreaiak soványságának titka?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 22:20
1/11 anonim válasza:
A japánokról azt olvastam, hogy azért olyan filigránok, mert sok halat esznek és zöld teát isznak. Szerintem a koreaiak is.
2/11 anonim válasza:
A fémszennyezett tengerek, (halhús) és az elektroszmog..
De én a férgességet sem zárnám ki, hiszena sushi, nyers halhús...
3/11 anonim válasza:
A koreaiak is lehetnek kövérek...
4/11 anonim válasza:
ÉS nincs lengőbordájuk! Sophia Loren is kivetette, hogy karcsúbb legyen.
6/11 anonim válasza:
Hamarosan nálunk is megoldódik ez a probléma: Vagy a gyereked eszik, vagy Te :DDDD a mostani politika 50 év múlva népegészségügyi bravúrnak fog számítani :D
8/11 Krisz85 válasza:
ez kb olyan kérdés, hogy a négerek átlagban miért magasabbak, izmosabbak és nagyobb f**zuk van, pedig biztos vagyok hogy létezik alacsony, dagadt és kis p*csű néger is.
9/11 anonim válasza:
Én azt olvastam egyszer róluk, hogy a sok halfogyasztás miatt sokkal több jódot visznek be a szervezetükbe ami köztudottan gyorsítja az anyagcserét.
10/11 anonim válasza:
A genetika.
És amúgy nagyon sokat esznek.
ÉS ott is vannak azért kövérek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!