Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás helyett mit tegyek ha...

Futás helyett mit tegyek ha esik az eső?

Figyelt kérdés
Ha esik az eső, nem tudok elmenni futni. Mi az a mozgás ami ugyan annyi kalóriát éget (vagy többet) mint a futás, és otthon is végezhető?

2012. ápr. 22. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha van szobabiciklid, akkor szobabiciklizz!

Esetleg, ha emeletes a házatok vagy panelba laktok lépcsőzz.

Nekem is volt, hogy az eső miatt nem mentem futni, de tanultam belőle. Heti 4 futás van belőve, és úgy csinálom, hogyha hétfőn van 1 órám megyek futni. Kedden is van időm, megyek megint. Így általában csütörtökön vagy pénteken meg van a heti 4 futás, ha valamelyik nap esne az eső, akkor pedig még mindig van pár nap a hétből, hogy máskor menjek futni.

2012. ápr. 22. 19:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szobabicikli? Nekem bevált. Csak a tárcsa eldeformálódott, mert egy sz@r az egész konstrukció, majd veszek egy másik bicajt.
2012. ápr. 22. 19:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugrálókötelezés
2012. ápr. 22. 19:57
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Mellékesen esöben is lehet futni, felveszel egy széldzsekit kapucnival, és semmi gond.
2012. ápr. 22. 20:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ha legalább 1 emelet van a házban, akkor lépcsőzz. nagyon jó.

ha nincs, akkor próbálj meg vhova bemenni, ahol tudsz. :D

2012. ápr. 22. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépcsőzz én ezt szoktam csinálni. Én heti 4 szer szoktam futni van hogy 5 ször idő függő a dolog nálam. De ha esik az eső és nincs meg a minimum 4 futás adag a hétre akkor lemegyek a sarki konditerembe kifizetek 600Ft napi jegyet és a futópadon kocogok, és ha már ott vagyok akkor erősítek is súlyokkal.
2012. ápr. 22. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne halj bele egy kis esőbe :)de hamár ennyire nemakarsz így futni,akkor esetleg benti torna (bíró ica,rubint réka stb..)
2012. ápr. 23. 01:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én esőben is futok. Húzok valami eső állót, aztán megyek. Egy kis zivatartól nem kell félni. :)
2012. ápr. 23. 10:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :)
2012. ápr. 24. 16:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy viharban nem igazán szeretnék futni. Ráadásul földesen futok, ami úszik a sártól jelenleg...
2012. máj. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!