Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl gyors vagy normális?

Túl gyors vagy normális?

Figyelt kérdés

Március 6-án kezdtem fogyózni a 170 centimhez 109 kilóról. Április 7-ig lement 7 kiló, akkor a barátaim viccelődtek velem, hogy hát nem sietem el az tuti, hogy ilyen lassan megy ez (pedig szerintem jó volt ez az első hónapban), azóta még fogytam 4 kilót, tehát most 98 vagyok. Viszonylag sokat mozogtam, de nem annyit mint szerettem volna, viszont egy kicsit kevesebbet ettem, mint szerettem volna, volt úgy, hogy csak 2-szer vagy 1-szer ettem egy nap (nem direkt, sajnos így jött ki, tudom, hogy egészségtelen).

A fő kérdésem, hogy másfél hónap alatt nagyon elrontottam-e valamit, szerintem kicsit gyors volt az eddigi fogyás és nem akarok lógó bőrt meg hasonlókat. Attól is félek, ha most elkezdek többet enni, akkor máris hízom. Mit tegyek?

2012. ápr. 22. 03:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyobb súlyból eleinte gyorsabban mennek le a kilók, de minél többet fogysz, annál jobban belassul. Viszont, ha teheted étkezz rendesen, semmiképp ne koplalj, mert ha elkezdesz rendesen enni koplalás után vissza ugrálnak a kilók. Számold ki a napi alapanyag cseréhez szükséges kalória szükségletedet és az alá ne menj. Mellette végezz kardio edzéseket, ilyen a biciklizés, futás, kocogás, stb.
2012. ápr. 22. 06:12
 2/2 anonim válasza:
szerintem sem gyors én a 170 cm magasságomhoz 82kg voltam és 2 hónap alatt lefogytam 10 kg. Én személy szerint a 90 napos diétát csinálom nekem bevált akárki akármit mond.
2012. ápr. 22. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!