Ha valaki csak zsemlén és ásványvízen él az fogy? Napi pl :6-8 zsemle?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 22:31
11/17 anonim válasza:
Minden víz vastalanítva van, nemcsak az ásványvizek. A vasat meg inkább szerves formában veszi fel a szervezet, nem? Hús, máj, ilyesmi.
A többiek már mindent leírtak, ha csak zsemlét eszel, éhes leszel folyamatosan, szorulásod lesz, meg ásványi anyag és vitaminhiányod.
12/17 A kérdező kommentje:
ÉS a teljes kiőrlésű zsemlék?:o
2012. ápr. 21. 09:10
13/17 anonim válasza:
Hát.. a kenyéren és vízen tartott rabok sem híztak el régen... csak a foguk hullott ki, meg a hajuk, meg összeaszott a bőrük, meg korán meghaltak.
14/17 A kérdező kommentje:
azok azért mert az életkörülmények olyanok voltak...Lásd oroszországban a 2.vh előtt : Penészes dohos kenyér évek óta romlott alapból....
2012. ápr. 21. 12:35
15/17 anonim válasza:
Tégy egy próbát,hátha neked bejön.Nekem nem sikerült-tönkre ment a bőröm,a hajam és allergiás lettem a lisztes dolgokra. Mondjuk én kiflivel próbálkoztam nem zsemlével ;)
16/17 anonim válasza:
A teljes kiőrlésű termékekben is ugyanannyi kalória van, tévhit hogy nem. Csak épp sokkal egészségesebb.
17/17 anonim válasza:
Fogyni fogsz, vízből is, zsírból is, izomból is. De feltétlenül szedj mellé legalább C vitamint, meg B-komplexet.
És ne csodálkozz, ha rögtön visszahízod, amikor abbahagyod ezt a hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!