Nagyon szörnyű alakom van? (képek lent)
Egy ideje futok,tornázni is szoktam fenékre+combra,de mág csak nem rég kezdtem.Egy kicsi változást látok magamon,2 kg-t fogytam,centikben 1-et mindenhonnan.Sajnos nagyon szerencsétlen alakom van,mert mellem szinte egyáltalán nincs,viszont a fenekem irtózatosan nagy,és a combjaim is vaskosak:(
Nem tudom,hogy így nyáron hogy fogok felvenni bikinit.
Mit tegyek,hogy addig fogyjak,formálódjak?
Megtippelnétek,hogy hány kg-nak nézek ki?160 cm vagyok.
Reálisan látod a helyzeted, a fenékből-combból lehetne kicsit "lefaragni". Max. 60 kilós vagy, 54 lenne az ideális.
De a melleddel semmi gond!
64 kg vagyok egyébként.
Dicsekedni ilyen alakkal!??Most ugye csak viccelsz?Eszem ágában sincs dicsekedni-bár gondoltam,hogy lesznek olyan válaszolók,akik ezt feltételezik-....
Ha továbbra is futok,heti 3x-4x 40 percet,meg tornázom fenékre,lesz változás,ugye?5-6 kg-t jó lenne leadni nyárig...
Igen, lesz, egy-két hónapon belül.. Nyárra fitt leszel, ha kitartó vagy.
De a diéta is kötelező! (Semmi drasztikus, csak lecsökkented egy kicsit a széndhidrát bevitelt)
Én is 160cm vagyok és 56 kiló, mégsem látok sok különbséget közted és köztem. Sőt, én a hasadat nagyon elfogadnám. Nekem a lábam formás, izmos, nincs vele gond, viszont a hasam katasztrófa. Én biciklizéssel fogyok, meg mellette persze számolgatom a kalóriákat. Nincs borzalmas alakod, sőt. A lábaidat futással nagyon jól tudod formálni. Ne aggódj, nyárra simán meg lesz a bikini alak.
Most komolyan irigykedem a hasadra és a derekadra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!