Szerintetek mit csináljak, hogy sikerüljön?
Figyelt kérdés
55 kg voltam és 83 kg-mal szültem. 3hónapos a kisfiam és 65 kg vagyok(160cm). Ez még mindig nagyon sok,de valahogy nem tudok többet fogyni.
Tornázom minden másnap este 20 percet,nem eszem kenyeret,csak teljeskiőrlésű zsemlét,és iszom minden este egy pohár almaecetes vizet. Sajnos így sem akarnak lemenni a kg-k. Mit javasoltok,mi lenne a legjobb és leggyorsabb fogysztó módszer?
2012. ápr. 17. 20:50
1/2 anonim válasza:
20 perc torna az nagyon kevés. nem fogsz így fogyni, mivel a zsírégetés 20-30 perc mozgás után indul csak be. járj el kondiba napi 1-2 órára, vagy menj el futni.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is mozogj többet.
Illetve még ami fontos, zárd ki a fehércukrot az életedből. Használj helyette nyírfacukrot vagy steviát. Így biztosan be fog indulni a fogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!