Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnap lesz a próbaérettségim...

Holnap lesz a próbaérettségim de nem szeretnék csokit enni. Mivel pótolhatnám?

Figyelt kérdés
3 hét múlva élesben fog menni, sokak szerint a csoki elengedhetetlen kellék de én most diátán vagyok, és a csoki és a hasonló fehér cukros és lisztes ételek, teljesen ki vannak lőve nálam. Mit fogyasszak, hogy jobban menjen a koncentrálás?

2012. ápr. 17. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Gyümölcsöt?

Egy kalappal a vizsgához!

2012. ápr. 17. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
banánt!! az se baj ha 3-at
2012. ápr. 17. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) a jókívánságot is az 1.-nek :)
2012. ápr. 17. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
egyértelműen a szőlőcukor, jobb is mint a csokoládé felszívódásilag, sokkal gyorsabb, ami nyilván fogyókúra szempontjából rosszabb, de mi a fontosabb? De vigyázz megemeli az inzulinszintedet. Reggel egyél zabkását, az viszont lassú felszívódású szénhidrát, banánnal, rakj bele zsírszegény fekete kakaóport.:) És NE igyál energiaitalt, lehet hogy 20 percig felpörget, de aztán leáll az agyad és nem tudsz koncentrálni. Vizet igyál! Én sem ettem már több éve édességet hétköznap, de a központi felvételire beiktattam.
2012. ápr. 17. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is a szőlőcukrot ajánlom.

Nekem szinte már védjegyem. Minden fontos dolgozat előtt azt eszek. Persze nem egy zacskóval. Egy zacskó szőlőcukrot kb. 3 alkalommal eszek meg, tehát egyszerre csak pár szemet. Ezenkívül legyen nálad gyümölcs, amilyet szeretsz és víz.

Reggelire a zabkása nagyon jó, mivel lassan szívódik fel.

Este feküdj le időben, reggel kávé vagy energiaital helyett zöldteát igyál, ez folyamatosan tart ébren a kávéval és energiaitallal ellentétben.

Sok sikert! :)

2012. ápr. 17. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) sajnos az utolsó kettő válaszát csak ma tudtam elolvasni, de akkor az igazi érettségire készülök majd szőlőcukorral :D Egyébként nem kávézok és az energia italt se szeretem, úgyhogy arról nem lesz nehéz lemondani :)

Végül gyümölcsöt vittem (almát, kivit, mandarint) felkockázva és mézzel turbóztam fel, de azt hiszem bevált mert egész jó lett a matekom :)

2012. ápr. 19. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Örülök, hogy jól sikerült!

És végül nagyon jól döntöttél a gyümölcsökkel. :)

Sok sikert az érettségire!

Ui.: érettségire is vigyél gyümölcsöt a szőlőcukor mellé.

2012. ápr. 19. 19:20
 8/8 anonim válasza:
Full energy tablettát rendeltem én is a fiamnak ugyanilyen célra,azonnal ható.ezt az interherb.hu-ról.A gyógyszertárban pedig lehet kapni Memolife Max tablettát,az is azonnali hatású!! /olvasd el a két féle tabletta hatásait neten!/szerintem mindkettő super,érettségihez.
2012. ápr. 20. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!