Mennyit fogyhatok így?
nagy a hasam, vastag a combom (179-180 cm/69 kg 86-72-96) szeretnék legalább 62-63-as derekat...
Már tavaly február óta észrevettem hogy le kéne fogynom, fogytam is néhány kg-t de nem voltam kitartó és újból a sok csoki miatt most is fogynom kéne... ez itt a legújabb kidolgozott módszerem, tervem:
reggelire ha suliban vagyok puffasztott rizs vagy gyümölcsök, hétvégén szendvics (tk kenyér, sajt, sok különböző zöldség)
ebéd: a suliban a menza, de repetázok is és éhesen megyek órára szóval attól nemigen hízok meg
uzsonna: a nap főétkezése számomra, van hogy befalok 4 szel jól megpakolt tk kenyeret sajttal, sokféle zöldséggel, 250 gramm nem-cukros joghurtot, banánt, túró rudit, és még ennék valamit... (ezt 3 órakor)
heti 2x megyek zumbára, zumba előtt nem ennék mégegyszer, és mivel 6-ra érek haza ezért akkor már nem ennék semmit...
ha nem zumbázok akkor vagy úszok heti 1x, itt ugyanaz a szisztéma mint a zumbánál, vagy rubint rékázom itthon...
vagyis kb így néz ki:
egészséges étrend este 5-6 óráig, utána nem evés, heti 3 intenzív edzés, mellette tornázás (van nap hogy semmit se csinálok)
szeretnék már igazi bombaalakot, meg rövidnadrágot hordani a nyáron... június végére sikerület ha így folytatom?
csak az a baj hogy stressz és érzelemevő vagyok, és MINDIG minden pillanatban éhes vagyok és be tudnék falni akármit..
ha lefogytam természetesen megpróbálnám szinten tartani a súlyomat..a késő esti pattogatott kukorica, csoki, és napközbeni tészta, krumpli, pékára zabálásától híztam el
Reggeli: tk kenyér, túróval/tojásfehérjével/natúr joghurttal kefirrel, és rengeteg zöldséggel.
vagy: zabkása/saját készítésű müzli, pici mézzel (ha lehet édesítő) gyümikkel. Ha éhes vagy 1 natúr joghurt.
vagy: zabkorpa, édesítő, kefirrel/natúr joghurttal
nem ajánlom hogy repetázz... pl. ha aranygaluska van főleg nem.
levest nyugodtan egyél, eltelít, a zöldséglevesek jók. krémlevest kerüld. amúgy 10 éven át voltam menzás... hát NEM egészséges hidd el... és főleg nem diétabarát.
Egyél tízórait (gyümi, esetleg pár korpás keksz)
Uzsi: nem nem NEM!! banánt ne egyél diétában... vagy akkor csak azt egyél, de reggel, mert nagyon kcal dús! túró rudi is cukros... a sajt sovány? ha trappista stb akkor nem jó...
és uzsira már nem kell ch!! az ebéd legyen az utolsó étkezés ami ch-t tartalmaz.
este: fehérje + zöldség. tojásfehérje, túró, stb. amit leírtam fennt. (ha nem lennél vega persze a sovány husi is szóba jöhetne)
BANÁNT szőlőt aszalt gyümit hanyagold!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!