Nálatok mennyi az a kicsi? Példák érdekelnének, hogy kinek mi a kevés.
Figyelt kérdés
Lehet rosszul fogalmaztam de az érdekelne hogy akik naponta 5x6x esznek keveset azoknál mit jelent a kevés.
Így szeretnék lefogyni hogy keveset egyek és hosszú távon elérjem hogy ne legyek nagyétkű zabagép. Normális ételekkel szeretnék fogyni,( nem csak csirkemell és túró) nem akarok kizárni semmit.
Reggelire fél zsemlét ettem melegszendvicsnek elkészítve paradicsommal parizellel.Ez kevésnek számít?
2012. ápr. 16. 15:04
1/2 anonim válasza:
reggelire kéne a legtöbb szénhidrátot bevinni.
a kevés, 1-2 óránkénti evés egy almára, egy kis zabpehelyre, egy tojásra, ha kívánós vagyok 2 kocka 70%os étcsokira stb. vonatkozik nálam.
2/2 anonim válasza:
kevés az nálam a tizi és az uzsi
pl jogrhut+pár pufirizs+gyümölcs vagy 2-3 marék dió
gyümölcssaláta
pár szem abonett, sonak vagy sajtkrém/sajt+ savanyú vagy retek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!