Mennyibe kerül nálatok a festés és a vágás középhosszú hajra (falusi fodrász árak érdekelnének)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 08:29
1/7 anonim válasza:
jó kis sonka meg bor, tojás. :D
amúgy én falun élek az egyik 1000.sért csinálja meg a hajfesték, amit te veszel, a másik meg 3000-ért.
de szerintem mindakettő nagy szar :/, de ez nem jelenti azt, hogy nálad is.
2/7 anonim válasza:
szio:)
Hát én mikor vittem festéket, és vágattam is, 1800at fizettem.
Mikor nem vittem festéket, csak frufrut vágattam, 2200at fizettem :)
Szerintem nem drágák, és egész jól dolgoznak.
3/7 anonim válasza:
a festés két ezer körül, a vágás 1200 forint..:D
4/7 anonim válasza:
Az én hajam melírozva van. És vágással együtt 1800Ft volt :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
Most indulok a fodrászhoz, majd megírom ő mennyiért csinálta.
2010. júl. 2. 12:25
6/7 anonim válasza:
Na ez tök jó.Itt Pesten sajna elég drágán dolgoznak.Egyszer a vállig érő festett barna hajam vörösre festéséért és vágásért 8 ezer ft-ot fizettem és első hajmosásnál eléggé megkopott a vörös,szal nem érte meg. A legolcsóbb helyen is 4-5 ezer ft körül vannak ezek. Mostanába már csak itthon festem a hajam és feketére.:)
7/7 A kérdező kommentje:
3000 ft volt vágás és festés, nagyon jól befogta a hajam a festék.
Sötétbarna hajamba szőke melír volt de most szép sötét barna mindenhol.
2010. júl. 2. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!