Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék a combom külső...

Hogy tudnék a combom külső feléről hatékonyan fogyni?

Figyelt kérdés
Sajnos combra hizom leginkább, de nem széles a csipőm, igy most úgy néz ki, hogy a combjaim kivül nagyon csúnyán kiugranak, nincs semmi izom vagy összefüggés oldalt a combom és a csipőm/fenekem irányába!! Erre milyen tipusu gyakorlatokat kell végezni, hogy egybeizmosodjon a fenekemmel, de le is fogyjak róla? A kardio az alap az egyéb súlyfeleslegeim miatt (gyorsabb gyaloglás, elliptikus tréner, bicikli). Kb 8 kiló van rajtam összesen, 30 éves vagyok.
2009. jún. 19. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit furcsa a megfogalmazásod de jó úton haladsz. Heti 3 aerobot javaslok min. 1 órásat, és combod-feneked formálásához pedig ajánlom a kitörés, valamint a guggolás nevű gyakorlatokat. Természetesen ezek semmit nem érnek egy jó diéta nélkül! Sok fehérje, kevés ch, sok rost, sok víz!
2009. jún. 19. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is ilyen az alkatom, én is 30-as vagyok, és egyedül a kocogás vált be. Nagyon lassú tempóban, de sokáig. A 3. hónaptól már heti 3-4X másfél órákat kocogtam, rendbe jött a dolog, segített. De más nem vált be.

(Ettől még Neked persze beválhat, minden testalkat más-és más)

2009. jún. 19. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Milyen gyakorlat a kitörés - nem ismerem
2009. jún. 19. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
[link] Az egyik legjobb gyakorlat lábra!
2009. jún. 19. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket, igyekszem rászánni magam (a kocogásra is... azt utálom :( )
2009. jún. 22. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!