167cm és 95kiló vagyok, mi a legjobb diéta hogy a felesleges kilókat le adjam, a lehető leg rövidebb idön belül. Vagy egyébb lehetőség is van rá?
Van zsírleszívás is. De az azért rettentően drasztikus, és nem is egészséges megoldás.
Kinek mi válik be. Én pl. rengeteg salátát eszem, sok fehérjét, minimális szénhidrátot. nekem ez vált be. Na meg nagyokat sétálok.
Mozogj sokat. Ezt nem feletlenul csak tornara ertem. Gyalogolj. Egyel egy nap 5-6szor es keruld az ures szenhidratokat (edessegek es ropogtatnivalok). Keveset egyel de amit eszel az tartalmazzon sok feherjet (hus, turo, tejtermekek) keruld a krumplit es rizsbol is csak minimalis mennyiseget egyel(makaroni es egyeb tesztak kizarva). Hus melle koretnek egyel salatat. Turelmesnek kell lenned mert lassan fog menni. Nem tudom mennyi ido alatt sikerult igy meghiznod de ugy szamold hogy ketszer annyi idobe telik amig lefogysz. Persze vannak csodadietak amivel hamar ledobod a felesleget de mikor abbahagyod a koplalast es csupan egy morzsaval eszel tobbet csunyan visszahizod es akkor orulhetsz ha csak annyi megy rad vissza aminnyi le ment es nem a duplaja.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!