Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem eszem kb. : 2-3 hétig...

Ha nem eszem kb. : 2-3 hétig semmit, de rengeteg csalánteát, vizet, citromfűteát+valamennyi zöld teát iszom akkor hány kg. mehet le?

Figyelt kérdés
Látszani fog az eredmény? Meg tudom majd tartani ha koplalás utáni héten csak napi egy Activiát eszem?
2009. jún. 18. 16:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én erős vok szal menni fog és nem ezzel van a baj:) Jah egyébként még arra is lesz erőm h. minden nap fussak 30 percet min. akkor jobban fogok fogyni? és akkor amit elraktározok az is lemegy nem?
2009. jún. 18. 17:53
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Csak nyugodtan próbáld ki, ilyen emberekre úgysincs szükség ebben a világban.
2009. jún. 18. 18:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Pff...kösz! Legyen már az én dolgom h. mit csinálok!:@
2009. jún. 18. 18:09
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor csináld meg. Csak aztán ne az legyen a következő kérdés, hogy "2-3 hétig koplaltam, leadtam 10 kilót, de most két nap alatt visszahíztam az egészet, és rosszul is vagyok hetek óta, mit csináljak?" Tanácsot kértél, kaptál. Nem ezért kérdeztél?
2009. jún. 18. 18:22
 15/20 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Kb. 10kg-ot fogsz leadni. Igen, látszani fog. Ha most nem vagy túlsúlyos akkor sovány leszel valószínű. Ezen kívül sápadt, megtört, és nyúzott kinézetű. Betegnek fogsz tűnni, rossz lesz a kedved, fáradékony, gyenge leszel. Ezen kívül valószínű fájni fog a gyomrod, görcsölnek az izmaid, és hullani kezd a hajad. Az akció után pár héttel töredezni fognak a körmeid, és egy-két fogad is romlásnak indulhat. Ami továbbra is megmarad az a testkép zavarod!

A futás valóban gyorsítja a fogyást, de kb. a 2. vagy 3. napon leesik a vércukrod, és összeesel rohangálás közben. A mentő kórházba visz, és út közben (ameddig eszméletlen vagy) beléd töltenek némi cukros infúziót.

Hajrá!!!

2009. jún. 18. 18:45
 16/20 anonim ***** válasza:
52%
Remélem kórház lesz a vége! Ez egy tökéletesen értelmetlen baromság! Én is elégedetlen lennék magammal, ha az itt már ezerszer leírt alapelvek ellenére ennyi eszem lenne! Amúgy csináld csak nyugodtan! :D
2009. jún. 18. 18:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, látszani fog, jó sok lemegy, s majd vissza is jön. a kórházban. szerintem ez kamu kérdés... ha nem, akkor hogy alakult ki nálad ez a fajta önmarcangolás? biztos hallottad már, hogy testet építeni és formálni nem nyamvadt teával meg szaros Activiával lehet, hanem kitartó és rendszeres tornával. nem futással és koplalással. ha nem vagy kövér, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy összeszáradt giliszta. az aztán nagyon tuti lesz, büszke lehetsz majd a ráncaidra. ne haragudj, de nagyon felhúztál.
2009. jún. 18. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

Csak mondom, hogy úgy futkározzál mindennap csak tea fogyasztás mellett, hogy én folyamatosan figyelek arra, hogy mit eszek, edzett vagyok, de egyik nap olyan hajtás volt, hogy alig tudtam bekapni valamit, elmentem spinningre, és a bemelegítés után úgy leesett a cukrom, hogy az instruktornak kellett kivinnie a mosdóba és ott tölötték belém a cukros limonádét, nehogy végképp elájuljak.

Ez nem úgy megy, hogy te nem eszel meg futkározol is. Ha semmit nem eszel, éhen fogsz halni. Nem lehet két hétig kibírni kaja nélkül. Ha valahogy mégis megúszod, hiába fogysz, úgy fogsz kinézni mint egy csipeszekkel töltött mosott zokni, és pár nap alatt a sokszorosát szeded vissza annak, amit leadtál. Ha folytatod a koplalást, vagy kikötsz kezelésen az aneroxiád miatt, mert már 20kilós leszel vaságyastól, vagy meghalsz.

Szégyelld magad, hogy egy lusta dög vagy. Azok csinálnak ilyet, meg a buták.

2009. jún. 20. 22:16
 19/20 anonim ***** válasza:

2-3 hétig szilárd étel nélkül nem lehet kibírni.

semmi értelme, sőt veszélyes.

2009. jún. 25. 11:20
 20/20 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

de ha mégis kibírnád, amit kétlek, akkor is úgy fogsz kinézni mint a sok modell, a csonton lóg a háj, és semmi tartás, izom nincs rajtuk. magyarul mint egy f*sz zokniban.

2009. jún. 25. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!